Am6. A különolajzót ki lehet úgy iktatni hogy nem szerelem le, csak valahogy saját magába visszavezetem?
Figyelt kérdés
2024. febr. 17. 21:19
1/17 anonim 

válasza:

Vagy csak üres legyen a tank és akkor kevered az olajat a benzinbe?
2/17 A kérdező kommentje:
Magamnak akarom keverni igen. De sokan mondták hogy nem elég az olajtartájt csak leereszteni mert valami motorbenne tönkremegy olaj nélkül
2024. febr. 17. 22:34
3/17 anonim 

válasza:

Hat végülis ha nem akarod úgyse használni akkor mondható járulékos veszteségnek de ettől többet sajnos nem tudok mondani
4/17 anonim 

válasza:

5/17 anonim 

válasza:

Magát a pumpát a rajta átfolyót 2T olaj keni, tehát ha az szárazon megy, akkor be is áll, rosszabb esetben a meghajtó fogaskerekét is összetöri a blokkban ami műanyag. Ha mindenképpen kiakarod iktatni, akkor szereld inkább ki, és dugózd le.
6/17 A kérdező kommentje:
#4 nekem nem sendám van
2024. febr. 18. 10:13
7/17 A kérdező kommentje:
#5 azt tudom hogy tönkremegy szárazon,azért szeretném visszavezetni saját magába hogy úgy keringenek, és akkor bármikor vissza lehet kötni.
2024. febr. 18. 10:14
8/17 anonim 

válasza:

#6: úristen b#zdmeg, ne hazudjál már ennyire getszipofátlanul
mi vagy te, egy pszichopata...?
9/17 A kérdező kommentje:
#8 Szerintem, tudom milyen motorom van, azt is tudom hogy most írtam ki a kérdést először te idegbeteg fasz.
2024. febr. 18. 10:18
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!