Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Van olyan autó aminek nincs...

Van olyan autó aminek nincs szerinted létjogusultsága?

Figyelt kérdés

2024. febr. 16. 12:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Én a Teslat mondanám. A villanyautók zászlóshajója, de pont nem arról szól amiről kéne. Véleményem szerint az elektromos autót az hívta életre, hogy meg kell menteni a földet. Ezek meg idecsinálnak 1000 lóerős pazarló autókat. Az áramnak is komoly karbon lábnyoma van, így adtunk a szarnak egy pofont.

Azok az érvekeől meg ne is beszéljünk, hogy egy folyton online autót egy gombnyomással kitílthatnak bárhonnan, korlátozhatják a szabad mozgását, vagy teljesen le is tilthatják, mondjuk egy tartozás miatt vagy csak mert nem tetszik a pofád valakinek. Már traffipax sem kell, mert automatikusan beszolgáltatja a vezetési adatokat a bmhez. Ezt nevezem én az autózás szabadságának.

De ettől függetlenül nem vagyok a dolog ellen, csak szerintem minden értelemben az emergiminimumról kellene szólnia.

2024. febr. 23. 05:20
 12/14 anonim ***** válasza:
"az elektromos autót az hívta életre, hogy meg kell menteni a földet" - nem. A belső égésű motorok mindig iszonyat kis hatásfokkal működő, nem jó dolgok voltak. Csak amikor igény lett az autóra, nem volt jobb alternatíva, villamosságból nem voltunk azon a technológiai szinten. Most is az akksik miatt korlátozott az elektromos autók lehetősége, nem tudja _még_ 100%-ban kiváltani a belső égésű motorokat. De már 100 éve is megvolt az ötlet, hogy milyen jó lenne, ha villannyal menne az autó, csak nem lehetett megcsinálni.
2024. febr. 23. 08:36
 13/14 anonim ***** válasza:

Egy kép többet mond ezer szónál....

[link]

2024. febr. 27. 14:02
 14/14 veterán vas ***** válasza:

#13.

És az ilyen förmedvényeket diplomás tervezők álmodták meg, komoly pénzekért! 😲

2024. febr. 27. 18:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!