Miert nyikorog a kocsi bal eleje?
Figyelt kérdés
Mar lett rajta cserelve lengescsillapito, fekbetet, fektarcsa, toronycsapagy, gombfej kb minden ami miatt nyikoroghatott es meg mindig nyikorog. Csak elore fele menetben, rukvercben nem csinalja es elore fele menetben mar 1cm mozdulasnal is tehat meg nem is fordult a kerek semmit mar nyikorog. Elvilet log egy kicsit a talpas szilentje de nem veszesen. Attol lehet?2024. febr. 14. 16:19
1/7 A kérdező kommentje:
Vagy lengokar szilent nem tudom pontosan.
2024. febr. 14. 16:20
2/7 anonim 

válasza:

Én már jártam úgy hogy agyf#szt kaptam mirá rájöttem hogy a motorháztető zsanérja nyikorog. Egy kis WD-40 és már nem nyikorgott. Sok mindentől lehet.
3/7 A kérdező kommentje:
Kerektol jon a hang, de nem a kereken van, mert ott mar minden ki lett cserelve ami nyikoroghat.
2024. febr. 14. 16:39
4/7 anonim 

válasza:

Szilenttől szerintem nem nyikorog. A fék szokott nyikorogni. Folyamatos nyikorgás, vagy időszakos? Szétszedném a féket, újrazsíroznám, aztán szerintem megszűnne. Egy rendes szerelőhöz nem akartad elvinni, aki ért is a dolgához?
5/7 A kérdező kommentje:
Rendes szerelonel volt
2024. febr. 14. 17:37
6/7 anonim 

válasza:

Kerekcsapagy, fektarcsa vedo lemez is lehet(hajlitsd el kicsit a tarcsatol kezzel). Ha a fekbetet es a tarcsa most lett cserelve es szorul a csuszka miatt, az is nyikoroghat. De az is lehet hogy a fekmunkahenger nem lett letakaritva, az uj betethez es tarcsahoz mikor visszanyomtak a korrodalt hengert ott szorult meg.
7/7 anonim 

válasza:

#5 Ha rendes szerelőnél lettél volna, akkor meg tudta volna mondani honnan jön a hang. Mostmár nagyon sok szerelő inkább azt mondja nem tudja és cserélget mindent is, hogy minél több profitja legyen. Keres az alkatrészen is és a munkán is. Ez tapasztalat, sajnos ilyen világot élünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!