Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mondanátok olyan gyártójat,...

Mondanátok olyan gyártójat, akik egyértelműen bajban vannak?

Figyelt kérdés
Tehát úgy értem, hogy kérdéses a jövőjük.

2024. febr. 14. 14:31
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
100%

#28 Oké, ha mindenáron bukni akarsz, akkor én szívesen válaszolok normálisan, kifejtve, de csak akkor, ha te magad is képes vagy akár saját érvelést felmutatni, akár az enyémet megcáfolni. Máskülönben csak egy bohóc vagy.

1. A motorokat magasabb fordulatszámra kalibrálják, hiszen menet közben nem alapjáraton jár a motor. Úgy van kialakítva a szelepnyitás, a szelepidőzítés, satöbbi, hogy magasabb fordulatszámon legyen az égés tökéletes. Ugyebár minél tökéletlenebb az égés, annál jobban ráz a motor. Ahogy emelkedik a fordulatszám, úgy javul a motor égésképe és ennek köszönhetően egyre simább lesz a járása.

2. Minél magasabb a motor fordulatszáma, annál nagyobb a lendülete, a nagyobb lendület szintén simább járást eredményez. Ezt könnyedén ki lehet próbálni otthon is bármivel. Volt például búgócsigád gyerekkorodban? Vagy pörgettyűd? Amikor megpörgeted, akkor szépen stabilan pörög egyhelyben. Ahogy lassul, egyre jobban elkezd imbolyogni. Szerintem ezt nem nagyon kell tovább magyarázni. Fizikában perdületnek hívják, olvass utána nyugodtan, ha szeretnél.

Várom a te saját érveidet, vagy cáfolatot az enyémre.

2024. febr. 15. 11:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!