Ujabb skoda octaviat a tulajdonosok miert probaljak valami draga, meno autonak beallitani?
Nehanyan ugy vannak vele, hogy nekem hasra kene esnem ettol a kocsitol, hogy o megvette. Mintha valami alomautorol beszelgetnenk.
Tudtommal ez a vw csoport egyik legolcsobb markaja, also kategorias froccsontott belteri elemekkel, buta futomuvel. Az egesz auton erezheto a sporolas.
Miert akarjak a low cost gagyit felmarketingelni, mikor mindenki tudja, hogy barmit csinalnak vele ez csak egy skoda marad.
12 M az alapára. Az nem éppen egy olcsó autó, inkább már a középkategóriát verdesi.
Béreltem ilyet a múltkor, én annyira nem éreztem a spórolást.
Nemértem a problémád,nekem audim van de igenis jó autónak tartom az octaviakat főleg az rs-verziókat. Belsőt tekintve szerintem elég jók,már bőven van azon a szinten a beltere hogy bárkinek kellemes,komfortos utazást tud biztosítani.
Ha árakat nézzük akkor pedig Magyarországon igenis nagyszám ha újonnan kihozol egy octaviát. Az autó árak az egekbe szöktek. Egy octavia 10-12millió forint szalonból. A magyar átlagkereset netto 389 300ft. Ennek az összegnek kb 26x-osa az olcsóbb octavia ára. Nyilván a teljes keresetet nem lehet erre eltenni,ha teszem azt hóvégén megmarad belőle 120 ezer forint amit erre szánhatunk az 83 hónapot emészt fel ami közel 7év távlat és ez 0%-os kamattal.
Szóval igenis nem mindenki teheti meg hogy kihoz egy szaros Skoda octaviat. Ha sikerül neki és büszke az autójára mert számára minden igényt kielégít az octavia is azt el kell fogadni és gratulálni hozzá ha már ismerősöd vagy barátod (gondolom az ha neked meséli). Majd ha már elment és beülsz a porsche 911-edbe majd jól kineveted aztán kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!