Minimálisan fogy a hűtővíz. Mi lehet a gond?
Érdemes a csövek csatlakozásait megnézni elsősorban a bilincseket. Én jártam már úgy hogy 1-2 hetente eltűnt bő 1 liter vizem és ha nem néztem 1 hónapig de napi használatban volt az autó akkor majdnem teljesen leürült a kiegyenlítő tartály. Sőt ha állt az autó 2 hétig akkor szinte semmi nem tűnt el.
Akkor elvittem szerelőhöz Ő mondta hogy az egyik csőnél a bilincs annyira szét van kopva hogy akárhányszor ráhúz egy idő után elenged és éppen csak rajta van nem szorítja oda a gumicsövet a csonkhoz és ha nyomás lesz a rendszerben főleg melegen akkor viszont ott szépen kispriccel apránként, ezért van ez a jelenség, nálam legalább is így derült ki. Ő egyből ezt szűrte le, lecserélte a bilincset a rendszert légtelenítette rendesen és fel is töltötte normálisan, mondta hogy teszteljem 2-3 hétig ha látom hogy ugyanúgy csökken akkor menjek vissza és tovább keresgél, ha nem csökken szinte semmit akkor jó és nem kell vele foglalkozni egyenlőre, de azért javasolta hogy legalább havonta csekkoljam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!