Melyik autó extrát tartod ötletesnek, hasznosnak?
Figyelt kérdés
Az alap extrákon felül.febr. 11. 14:59
2/22 anonim válasza:
Önindító.
Rossz lehetett esőben, sárban, hidegben kurblizni 😉
3/22 anonim válasza:
Tempomat. Szerintem aki hosszú távon utazik autópályán annak nagyon nagy előny…
5/22 anonim válasza:
Központizár, elektromos ablak/tükör. Szervokormány/fék, klíma. A többit én megoldom.
8/22 anonim válasza:
mostani alap extrákon vagy a 2000évekbelit vagy az 1980as , mikorit mert nem mindegy . én a légkondit a hőség és a pára ellen nincs jobb megoldás
9/22 anonim válasza:
na ez az. autopályán tempomat... a halálom. beáll vele a belsőbe és onnan az istennek se menne le vagy taposná meg jobban. nem mellesleg jobban elalszik tőle a legjobb sofőr. sose használom, pedig 1600 km-eket megyek oda-vissza.
10/22 anonim válasza:
Digitális klíma.
Kanyarkövető (aktív xenon, vagy mátrix-led) fényszóró fényszóróasszisztenssel.
Tolatókamera.
Nyilván lehet létezni ezek nélkül is. Én megszoktam, megszerettem ezeket. Kényelmesek, a jövőben sem szívesen mondanék le róluk.
A tempomattal sincs semmi bajom. 19 éve használom, még soha nem aludtam be tőle. Lehet azt is állítani, meg felül is lehet bírálni. Nem azt jelenti, hogy ha be van kapcsolva, akkor tilos gyorsabban vagy lassabban haladni. Aki mégis így használja, mint ahogy valaki írta, ott nem a tempomattal, hanem a sofőrrel van a baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!