Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Alfa Romeo turbo fütyül,...

Alfa Romeo turbo fütyül, meddig bírja még ?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Van egy alfa romeo 159-em aminek egy jó ideje már ekezdett "fütyülni" a turboja viszont az utóbbi időben egy durvább és erőteljesebb hang is társul hozzá. Ez már a végét jelenti a turbónak vagy még egy ideig kihúzza ? Mit tehetnék ,hogy meghosszabbítsam a turbó életét ,valami tipp ?1.9JTDM dízel motor.

2024. febr. 6. 19:35
 1/4 anonim ***** válasza:
72%

Szerintem az úgy jó.

Amikor már egy turbó nem fütyűl, na akkor van a baj.

2024. febr. 6. 19:42
 2/4 A kérdező kommentje:
Őszintén én annyira nem értek ehhez ,már több mint 13 ezer kilométert mentem fütyülő turbóval és se az erejéből nem vesztett és más baja se volt eddig.
2024. febr. 6. 19:53
 3/4 anonim ***** válasza:
37%
Más azt akarja, hogy göthös baglyot játsszon, neked meg spontán az lesz, hát ilyet...
2024. febr. 6. 19:59
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudni meddig húzza. Lehet hogy pár kilométer lehet hogy akár egy év. Én nem játszanék vele, ha eltörik a tengely csúnya világ jöhet. Ha már fütyül azon sehogy sem tudsz segíteni csak a felújítással. De vannak arra praktikák hogy egy egészséges turbó élettartamát hogyan lehet meghosszabbítani.
2024. febr. 6. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!