Milyen következményei lehetnek, ha “A2” jogosítvánnyal vezetek “A” kategóriás motort?
Gyermek korom óta motorozok, nemrégiben vásároltam egy nagymotort, amivel nyáron tudok A2-ről A-ra lépni jogosítvány terén.
Szeretnék tapasztalatot szerezni vele. Mi van ha megfog így a rendőr? Valaki jár így?
Engedély nélküli vezetés.
Pénzbírság + eltiltás.
De ha lesz egy baleseted akkor mindent rád vernek.
Na akkor vehetsz jó sok vazelint mert szükséged lesz rá oda benn.
Na, az, hogy az 1-től 5-ig semelyik válasz sem 100%-os tökéletesen mutatja, mennyi értelme van gyakorin kérdezősködni közlekedés témakörben. Én csak válaszolni meg olvasni, szörnyülködni járok ide, mert az biztos, hogy ha én kérdeznék valamit, nem mernék megbízni a valaszokban, inkább utánajárok magam!
Kérdező, ha olyat járművet vezetsz, amire nincs jogsid, akkor az igenis majdnem olyan, mintha nem is lenne jogosítványod, és balesetnél is súlyosbító tényező, még ha vétlen lennél, akkor is részfelelősséget húznak rád. Azért mondom, hogy csak majdnem olyan, mert baleset vagy szabálytalanság esetén, mivel már van valamilyen jogosítványod, még büntetőpontot is tudsz kapni. Ha semmilyen jogosítványod nem lenne, akkor nem lenne hova bejegyezni a pontokat, tehát legalább azt megúsznád.
#7.
Ha nem baj, szinte ugyan azt írtad, mint az általad lefikázott válaszadók, csak kicsit cikornyásabban.😃
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!