Hogyan szokjak át a BMW-ből a Suzuki-ba?
Volt egy BMW 530d-m 2013-mas. Nagy volt kényelmes, igazi luxus autó ezzel hetente budapestre 300-400 km, hosszú út, nagyon kényelmes volt, pályán. Az utúon nagyon jó volt, mivel 260 ló volt így nem nagyon volt ellenfél az úton, én voltam a főnök.
Na most sajnos úgy alakult pénzügyileg hogy el kellett adnom, és egy suzuki swiftel kell járnom a régi 1.3-mas tudjátok melyik nem az új, a virslikerekű, de nem tudom rávenni magam hogy hosszú úton azzal menjek, mert nem érzem biztonságosnak. Olyan mint ha egy farost lemezben ülnék.
max 5 km- amit hajlandó vagyok vele megtenni 50 km/órával, de hosszú távon pláne AUTÓPÁLYÁN veszélyes szerintem, pedig szoktak menni suzukival is a pályán.
Mit lehetne ez ellen tenni? Tehát aki egyszer megtapasztalja milyen a luxus, nem a suzuki az nem nagyon akar vissza ülni.
Mást nem tudsz csinálni vele, csak menni, menni és menni.
Először óvatosabban, utána már normálisabban.
Szerintem gyere vissza a realitás talajára.
Azt írod te voltál a "főnök" most meg félsz a Suzukiban? Ez valami kisebbségi komplexus, hogy 100Le alatt nem érzed magad biztonságban?
Szerintem különítsd el magadban az NFS-t és a közutat egymástól. A Suzukiban max a hátsód lesz hamarabb fáradt, egyéb bajod nem lesz tőle.
60Le autóval is lehet pályázni, tudja tartani a 130-at, ez nem lehet akadály racse Matyesz...
végig se fog tudni vezetni egy 300 lóerős autót
Mire gondold a költő?
Éveken át ingáztam 50 lóerős kocsival 150-150km-ert oda-vissza ki lehet bírni. Te is ki fogod, vagy leszázalékoltatod magad, vagy amit akarsz.
Sajnáljunk? Másnak is van sz@r szériája, lépj tovább.
" mivel 260 ló volt így nem nagyon volt ellenfél az úton, én voltam a főnök"
mekkora duma:DDD nálunk itt a német autopályán ezzel a szarral labdába se rugnál a sok amg merci vagy rs7 audi mellett :D 260 lóerő pff... egy utolsó csóró török is több lóerős autót vesz:D de nagy arc vagy, pacsi:D
1. Nem szégyen régi Suzukival járni, most autó-autó, szerintem nem is csúnya
2. Többre nézem a szerény Suzukisokat, mint a farokméregető BMW-seket
3. Gondolj arra, hogy a régi Swiftből még ma is több 10 ezer fut az utakon, azért ennyiből biztos van még más is rajtad kívül, aki hosszú távokat tesz meg vele.
4. Próbálj meg a szabályokat betartva közlekedni, és akkor minimális az esélye, hogy valami bajod lesz.
Szóval fel a fejjel ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!