20 éves srácnak első autónak első generációs Suzuki Swift vagy Suzuki WagonR+?
Sziasztok!
20 éves srác vagyok, első autót szeretnék venni magamnak. Napi 50 km-t tennék meg egyhuzamban az autóval. Ragaszkodom a Suzukihoz, a fent említett 2 típust néztem ki magamnak. Szerintetek melyik lenne a jobb választás kezdőként?
(2 éve van jogosítványom)
Mindkét autót 1.3-as motorral venném.
#7 vagyok
Egyáltalán nem rosszindulattal írtam. Nem írta a kérdező a kérdésben, hogy mennyit szánna autóra. Ezért írtam, hátsó szándék mentesen, hogy ne olyan bontóérett roncsot vegyen, mint amit pár kommenttel feljebb linkelt valaki a Marketplace-ről. Hahun lehet kapni 400-500 ezerért is régi Swiftet, annál kicsi az esélye, hogy kitörik rajta a kerék. Persze, mint minden használt autót, jól meg kell nézni élőben is, akár szakemberrel is.
Pont a legfosabb Suzukikhoz kell ragaszkodod? A gen 1 swift borzasztóan gyenge karosszéria, balesetnél nagyon rosszak az esélyeid. Legalább eggyel újabb generációt válassz!
A Wagon R nyugdíjasoknak való budi. Borzalom az a futómű. Mintha folyton le akarna esni az útról.
A háromból természetesen az ignis.
Ha mégis a papír swiftet választod akkor abs, légzsák mindenképp legyen benne.
Amúgy volt swift a családban, azt is lefújja szél az útról nemcsak a wagont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!