20 éves srácnak első autónak első generációs Suzuki
Swift vagy Suzuki WagonR+?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
20 éves srác vagyok, első autót szeretnék venni magamnak. Napi 50 km-t tennék meg egyhuzamban az autóval. Ragaszkodom a Suzukihoz, a fent említett 2 típust néztem ki magamnak. Szerintetek melyik lenne a jobb választás kezdőként?
Szégyenek vagytok mind a szánalmas és rosszindulatú kommenteitekkel.
Nem a 100 ezres szétrohadt szart fogom megvenni nyilván, hanem 300-350 ezres árkategóriájút.
A szerelő meg engem biztos nem fog átbaszni, ha jelen esetben a szerelő a saját bátyjám. Lehet titeket át tud, az legyen a ti gondotok.
Aki normális kommentet írt, annak nagyon köszönöm!
febr. 5. 10:24
13/33 anonim válasza:
#12 Igen, ezen én is röhögök, hogy valakit át tud verni a szerelője. Gondolom egyszer látott egy "szerelő" táblát, és azóta is odajár. Igenis meg kell találni a megfelelő szerelőt! Amikor motorom lett, egyrészt tudtam, nálunk a Nagykunságban kihez érdemes vinni, de mivel Budán élek életvitelszerűen, nem egy, nem két embert megkérdeztem, kihez érdemes járni, és a második munka után mondtam azt, hogy na, bevált, mostantól hozzá hordom. Azt lehet átvágni, aki abszolút laikusként csak odaviszi, fizet, nem tesz fel kérdéseket, aztán majd utólag drágállja. Az ilyen meg is érdemli, hogy átverjék.
febr. 5. 10:26
14/33 anonim válasza:
"Nem a 100 ezres szétrohadt szart fogom megvenni nyilván, hanem 300-350 ezres árkategóriájút."
fúha :D
febr. 5. 11:13
15/33 anonim válasza:
ez a kettő autó kb ugyan az , a swift kanyarban és oldalszélben nem kap pánikrohamot a wagonr igen , a wagoner kicsit kényelmesebb új korában de ezeknek a futómőve már elfáradtt így sokban nem különböznek . állapotot vegyél ne külalakot
febr. 5. 11:18
16/33 anonim válasza:
Tökmindegy a 350 ezres suzukik is 20 éves szétrohadt szarok, de te tudod, neked fog kitörni a kereked kanyarba
mi szóltunk
1-2 éves kisautót kell venni, nem ilyen régi szarokat
febr. 5. 12:19
17/33 anonim válasza:
"1-2 éves kisautót kell venni, nem ilyen régi szarokat" ha veszel a kérdezőnek szerintem efogadja . "de te tudod, neked fog kitörni a kereked kanyarba" én wagonr használok horgászós autónak és eddig nem tört ki a kereke pedig nincs kímélve és a terep eszi a futóművet
febr. 5. 12:25
18/33 anonim válasza:
#16 Jézusom. Ha német "prémiumokat" használsz akkor talán még meg is értem, hogy ennyire fogalmatlan vagy. De tudod, vannak japán mérnökök, akik összeraktak olyan autókat, amiknek NEM FOG KITÖRNI A KEREKE az első kanyarban. Na meg azért van kétévente műszaki vizsga.
febr. 5. 12:31
19/33 anonim válasza:
Igen, elég sok agyhalott van itt. Tény, hogy egy 20éves autóról van szó. De aki azt hiszi, hogy egy ilyen idős autóból egy sincs jó vagy legalábbis használható állapotban, azt nem az eszéért szeretik az tuti. Persze ez is egy műanyaghalmaz de egy új meg főleg az, ráadásul tele jó sok szenzorral..... Egyszerű autó jó a wagon, csak ne a kínálat aljáról vásárolj és jól nézesd át.
febr. 5. 12:40
20/33 anonim válasza:
#19 Érdekes, 25 éves motorom versenypályán sem töri ki a kerekét az első kanyarban. Nem használhatatlanok ezek az autók, csak kérdés, hogyan voltak tartva. Tényleg inkább annyi a para, ha most vesz az ember ilyet, hogy 5 év múlva vajon kinek tudja majd eladni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!