"Öreg" autószerelők hogy egeszsegègesek? Emlekszem règen szinte mindenki nyalogatta a folyadèkot, hogy fagyálló-e vagy mas. Ami ahogy olvasom nagyon mèrgező.
Figyelt kérdés
Sőt a benzin tartalmaz toloul-t ami megint elèg genya anyag. Szerintem nem vegytiszta kezzel ettek utána, ahogy mostanában is látom. Fiatalok már kesztyűznek, de sok idős viszu tovább a lazaságot. Hogy bírja a szervezetük? Meg eleve az a sok vegyi szag ami bent van.
Fiam szerelőnek tanul, ilyen helyen dolgozik, de úgy fèltem. Ő se az a nagyon vigyázós típus.
febr. 4. 21:00
11/21 anonim válasza:
Attól függ milyen az iroda, tőlem légvonalban kb 3m-re van, még is rám jön és zónánként van vezérelve. Az irodaházakat egy alap koncepcióhoz tervezik, amiket az adott létesítményben, bérleményben tevékenykedő cégek 3 jegyű decimális számösszeadásra képtelen managerei szeretnek mindenféle műszaki és épületbiológiai szempontot mellőzve saját magukra szabni a dizájnt előtérbe helyezve. De mondhatnám az árnyékolást, fűtést, levegőminőséget (por, páratartalom), stb. Én 2020-ban átadott irodaházban dolgozom, reggel negyed 8 és fél 10 között felsrzívja a zárt dolgozótérbe a kipufogógázt a légtechnika a parkolóházból. És akkor ott van az ergonómia, vacak székek és asztalok, emelhető asztalt csak 2-5 év munkaviszony után kaphatsz (cége válogatja), rossz minőségű monitorok, elektroszmog, stb. De nem akartam ennyire belemenni, röviden, rendkívül egészségkárosító, sokan nem is gondolnák. Meg sokan azok közül sem gondolják akik ebben dolgoznak, aztán 30 évesen csodálkozik a gyerek hogy fáj a háta, szúrkál a veséje meg görcsöl a hasfala, évente romlik a dioptriája. Persze, mert 5 éve a légkondi alatt görnyed heti 30 órában. 40 évesen meg gyakrabban begyullad a füle, mint az 5 éves gyereknek az oviban.
12/21 anonim válasza:
Ja hát senki nem nyom pisztolyt, hogy ott kell dolgozni. Én dolgoztam olyan helyen ahol folyamatosan ránk jött a hideg a pici irodában, be is állt a lapockám. Na hát nem is dolgoztam ott sokáig. :) Nekem nem ér ennyit, akinek igen, hát egészségére. :)
13/21 anonim válasza:
#11 Ezt abszolút cége válogatja. Normális helyen kérsz egy normális monitort és másnap reggel ott van az asztalodon. Emelős asztal talán három hétbe is telhet.
14/21 anonim válasza:
#13 Ha az a monitor nem 50-100 ezer, akkor a legtobb helyen nincs az asztalon. 😄 Kb. soha. De a gepiparban is sporolnak minden szaron, auto, szerszam, telefon, laptop, sehol se adnak normalisat.
15/21 anonim válasza:
#14 Hát, ez a különbség, ha nem Magyarországon dolgozol német multinál, hanem vagy normális céghez mész, vagy nyugaton dolgozol.
16/21 anonim válasza:
#15 Egyetertek. De barmelyik fillerba_zo multit ide lehetne irni. 🙂
17/21 Koaxk Ábel válasza:
Az a faxi megvan Jamagucsi Cutomu akire kétszer dobtak atombombát japánban, és végül jóval később 93 évesen halt meg? Ehhez képest egy kis mérgezőanyag nyalogatás semmiség. :)
18/21 A kérdező kommentje:
Utolsó! Atyaèg! Utánaolvastam. Nem semmi. Èn meg kidobtam a nadrágot amire rácsöppent pár csepp fagyálló. Hat tenyleg szerencsèn múlik. Bar igaz is. A nagy drámázásaim közepette olvastam az azbesztgyárban dolgozókról. Van aki most is egeszsegesen èl, mas meg be se tette oda a lábát es meghalt mert a kozelben lakott szegeny. Csak ên túlaggódós vagyok, lehet ez visz el rovid idon belul.
febr. 6. 20:21
20/21 A kérdező kommentje:
Sok ilyet mèg :-) akkor talán nem dobom ki a mosógépet 😄
febr. 6. 22:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!