Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 1,4 benzinmotoros autó bedadog...

1,4 benzinmotoros autó bedadog? Mi lehet a hiba?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Kis opel 1,4 benzinmotoros. Menet közben ha leveszem a lábam a gázról elkezd bedadogni. Le nem fullad. Mi lehet a hibája?
2024. febr. 3. 12:04
 1/4 anonim ***** válasza:
Nem tudom értelmezni azt, hogy bedadog. Hogy tud egy motor dadogni? Mit csinál olyankor?
2024. febr. 3. 17:45
 2/4 A kérdező kommentje:

Rángat😅( nézd el nő vagyok) amikor adom a gázt szépen megy, ahogy kicsit leveszem a pedálról a lábam,nem adok akkorra gázt, elkezd az autó rángatni( ahhoz tudnám hasonlítani mint mikor nagyon alacsony a fordulatszám, és le akarna fulladni. Viszont ezt 2500-3000 fordulatnál is csinálja).

Megy szerelőhöz is, de múltkor is átvágtak. Igaz most máshová megy, de az ördög nem alszik🫤

2024. febr. 3. 19:07
 3/4 anonim ***** válasza:
Értem. Sajnos ennyiből nem meghatározható. Lehet egy beragadni készülő EGR szelep, megkopott fojtószelep, szívósor csappantyúk, de simán akár üzemanyagrendszeri hiba is. Sárga motorlámpa felvillant?
2024. febr. 3. 20:14
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem villant fel egyik lámpa sem.
2024. febr. 3. 20:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!