Ezekből melyik autó kelt „prémiumabb“ érzést?
Nagymeretu feltűnő, pöffeszkedös autót szeretnék nekem főleg ami segít a csajozásraban is
ezek megfelelo áron vannak de szerintem a mersedes túl kevés lóerős.
Igen magyar falurol beszélünk, szerinted itt hány ember jár 450 loerös porcheval? Egy sem
Nem is látni errefele ilyen autót!
Itt ha van egy jó kocsid egyből fontos befojásos emberként tekintenek rád, ez jönne nekem jól mert válalkozó vagyok és jo benyomást szeretnek tenni
Ezekkel? 🤔 😃
El vagy varázsolva more!
Vegyél Egy rendes fokust, astrat aztán haladjunk.
Milyen jellegű a válalkozás ha nem titok?
Igazuk van a többieknek abban hogy a sikerességet nem ezek az autók muatatják meg hiszen nem képviselnek magas árat.Egy sikeres válalkozó újatóval jár nempedig 17-18éves vasakkal. Ha idősebb autó akkor oldtimer mert arról tudja az ember hogy gyűjtői darab,autórajongó vagy vagy van stílusod, de így ezekel a típusokkal csak simán azt látják nincs pénzed újabb típusra.
#3 figyelj nem akarlak megbántani de valami ople vagy ford, ezek nagyon pronyó, kispénzű autók
Többiek 4-7 hogy tegyük tisztába a dolgokat
Én vagyok valaki pont ezért nem mindegy mivel jelenek meg
Szokják is mondani hogy: bizonyos szint felett nem adjuk bizonyos szint alá
Tehát hogy értsétek: ha pl professionál sportoló vagy nem teszkos piacos melegitöbe mész az olimpiara hanem adidas setben
Ha egy ócska kocsival jelenek meg akkor hiteltelennek tűnők
Az üzletben ez is egyfajta cégér
Építöipari válalkozásom van lakásfelujittasokat csináljuk itt videken bármijen munkát ki tudunk vitelezni
transzportere van már a brigádnak
De főleg a hetestől kérdezném te többre értékelsz valakit aki jár mondjuk egy új daciaval mint azt aki egy többéves de sokszáz lóerős felsőkategóriás autóval?
Enyi erővel egy 30 nm es panel garzon jobb mint egy budai villa, hiszenújab és olcsóbb fentartani
Arról nem beszélve hogy én zsebből veszem meg az autót nem hitelre villogok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!