A kukásautó kerülhető záróvonalon? Normális dolog ezért buktatni a forgalmin?
A forgalmi vizsgámon egy kukásautó állt abban a sávban, amibe be kellett volna sorolni.
Természetesen a vizsgaútvonal követése érdekében én mentem arra, amerre mindenki más, be a sávba a kukásautó előtt, a záróvonalon keresztül, mivel az a szerencsétlen a záróvonal előtt 1 méterrel állt meg, tehát konkrétan nem volt szabályos opció.
Nyilván abban a pillanatban közölte a vizsgabiztos, hogy helycsere.
Visszafelé azért feltettem a kérdést, hogy
"mégis hogy mi lett volna a helyes eljárás?",
amire azt felelte:
"Ha letérek a vizsgaútvonalról" (mintha tudnom kéne hogy van ilyen lehetőségem)
Mert ha megállok a kukás mögött, és nem haladunk miatta (még 10 perc múlva is ott állt) akkor forgalmi ok miatt halasztják a vizsgát (tehát bukás, csak visszajár a vizsgadíj),
Ha pedig bemegyek elé záróvonalon, márpedig bementem, az szintén bukás
Teszem hozzá, nulla hibavonalam volt, és már közel a végénél jártunk a vizsgának.
Kövezzetek meg, de szerintem ezért buktatni elég szemét dolog.
Nem pénzeltem le a vizsgabiztost, mert nem vagyok a korrupció híve, de lehet le kellett volna.
Hányszor írtam le, hogy a kukás kocsi ÁLLT, és ELAKADÁSJELZŐZÖTT?
Bizonyára túlkoros vagy az általános iskolához, szóval kénytelen leszel magántanárhoz járni, hogy megtanulj olvasni...
42. Köszi a tanácsodat, de bő 40 éve olvasással (is) keresem a kenyeremet.
A kukásautó állt, és semmiféle mozgás nem volt. Tehát nem csak egy pillanatra állt meg, hogy az emberek oda húzhassák a szemetes badellákat ürítésre, hanem egyértelműen műszaki hiba miatt állt, a személyzet elment fürdőbe, vagy egyéb olyan dolgot tapasztalhattál, hogy az egyhamar nem megy el onnan. Értem. Egyébként ezek az idegbajos őrültek nem szégyellnek elakadás-jelzőzni meg még fent a tetején is megy a sárga izé. Direkt csinálják ám, bosszantásból.
Semmiféle mozgás nem volt, de nem műszaki hiba miatt, hanem mert azon a helyen a forgalom miatt csomópont szerűen gyűjtik be a szemeteseket abból a 4-5 kapuból, ami ott van.
És bár állításod szerint olvasásból (is) keresed a kenyeredet, mégsem sikerült elolvasni mindent, különben megértetted volna, hogy nem a kukással volt a bajom, hanem a vizsgabiztossal.
A csávó mindenkit meghúzott aznap, bizonyára mindenki szar volt, és nem a vb volt rosszindulatú.
Hisz nem létezik szándékosan szemét vizsgabiztos, ahogy korrupt rendőr, pofára osztályzó tanár és a vesédet is kilopó kormány sem.
Kérdező!
Gondolom 50 év múlva, reszketősfejű nagypapa korodban is ezt a kukásautó sztorit fogod mesélni,a lelkesen bólogató unokáknak.
Igaz, addigra egy-két elem biztos még jobban ki lesz színezve.
A felsoroltakon túl, még képbe jöhet pl. a sumák hentes, aki pápai sonkának árazta be az olcsóbb fóliás sonkát, vagy az a nyomorult szervizes, aki 4 liter motorlajat számolt föl pedig csak 3.8 kell az autódba.
Borzasztó hogy az egész világ ellened van.
Te szegény! 😄
Ok, reménytelen eset vagy.
Én tudom, hogy semmit nem szineztem a sztorin, egy szóval sem állítottam valótlanságot, te meg hiszel amit akarsz, te bajod.
A hozzáállásoddal meg sok szerencsét máshol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!