Mennyibe kerül egy autót elszállíttatni 2 km-rel arrébb autómentővel?
Figyelt kérdés
Kidurrant a kereke is, nem lehet vele közlekednijan. 23. 01:11
11/18 anonim válasza:
Hívj egy mobil gumist inkább, ha mindenáron ki akarod dobni a megoldás minimális költségének 10x értékét
12/18 A kérdező kommentje:
Kidurrant a kereke, széttört a jobb eleje....ezért nem lehet vele közlekedni
jan. 23. 13:34
13/18 anonim válasza:
Hát akkor azt mondd, hogy mozgásképtelen az autó...
Nem a kerék a probléma.
Hívj fel pár autómentőt a környéken. Az sem mindegy mennyire sérült. Fel lehet gurítani egy trélerre? Mondjuk elfolyt a hűtővíz, de a 4 kerék forog, vagy csörlővel mozgatható vagy emelni kell. Esetleg fejjel áll az árokban stb.
14/18 anonim válasza:
Mégis mi tört szét az elején ??
Biztos hogy a durr defekt csak a műanyagot verhette szét, amitől lehet menni vele.
15/18 anonim válasza:
#14: Gondolom a reggeli ónosesőben bevágódott az árokba és valamelyik gumit lelökte a felniről valami. Így az ok a defekt, kevésbé ciki
16/18 A kérdező kommentje:
10 ezer ft volt.
Kösz ezt a vitát itt, amiből tulajdonképpen csak az első komment volt válasz a kérdésemre 😅
jan. 24. 12:38
17/18 anonim válasza:
#4-es vagyok. Leírtam, hogy esetemben mennyit fizettem. És azt is hozzátettem, mivel számlát sem kaptam, tehát erősen lehúzás szagú volt a történet. Nem értem ez miért vita. Nem vitatkoztam senkivel, hozzám sem szólt senki. Sajnálom, ha szerinted ez nem volt adekvát válasz a kérdésedre. És igazán örvendetes, hogy ennél olcsóbban megúsztad. További szép napot!
18/18 anonim válasza:
Olvasd el a kerdesedet abbol honnan szopjuk ki, hogy az autó is megserült ?
Legközelebb reszletezd a kerdest es akkor kapsz megfelelőbb valaszokat is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!