Akit belefutott már 30-as táblánál trafiba, mennyivel ment és mennyire büntették?
Figyelt kérdés
jan. 21. 11:57
1/10 anonim válasza:
210. Nem kaptak el, le volt takarva a rendszám.
3/10 anonim válasza:
Az alkalmi 30-ra vadászó trafisok csak legenda. Állandó korlátozásnál néha felbukkannak. Ismerősömet a lakásától 50 méterre állították meg. 40-nel száguldoztott. Előtte soha, azóta soha nem mértek ott.
4/10 anonim válasza:
Sohasem láttam még 30-as táblánál traffit. Legtöbbször 50-es táblánál mérnek.
5/10 anonim válasza:
Én láttam.. volt hogy az utca végén dekkoltak... többször is.. de nem sűrű esemény.
6/10 anonim válasza:
Fenn van a kalkulátor a neten.
Amúgy eddig én is azt hittem traffi, a 30-as táblánál legenda, ehhez képest 30 helyett 58-ra, most kaptam kb 3 hete egy 58 ezres büntit.
Azóta minden 30-as táblát betartok a többi autós legnagyobb örömére.
7/10 anonim válasza:
#6 azért megnézném ahogy picsánvernek, amikor az üllőin a felüljárón beleállsz a fékbe hogy akkor most 29 a vmax :D :D :D
8/10 anonim válasza:
#7, annyira azért nem veszem nem komolyan :D 40-ig még belefér, meg nyilván ésszel fékezek :D Egyébként meg az ő baja ha nem tart követési távolságot...
9/10 anonim válasza:
Ja, mert neked nem baj ha a taxis galacsinná gyűri a kocsid seggét.. :D
ott engem is letol mindenki most hogy csak egy sáv van, pedig én 65-el gurulok végig rajta.
10/10 anonim válasza:
#9 Egy batár nagy egyterűvel járok (sok gyerekem van...), szóval ha a taxis nem kamionnal, vagy busszal jön belém hátulról nem igazán izgat... Szerencsémre pedig mikor Pestre kell mennem mindig az üllőin a felüljáró alatt kell elmennem, így ez a veszély nem fenyeget :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!