Milyen motorral érdemes régebbi (2003-2006) Audi a3-at venni 1 millió körül?
Figyelt kérdés
Ugye ennyiért lehet 1.6 fsi, szívó 1.6, 1.9 PD tdi, a többiről rosszakat halottam. Melyik éri meg a legjobb 1 millió körül, Budapestre illetve autópályázásra, megbízhatóság szempontjából?jan. 19. 15:51
1/11 anonim válasza:
2.0 tdi lenne pályára a legjobb, de egyben ez a legrizikósabb is. Alapvetően ebben a korszakban nem igazán létezik kifejezetten hisztis motor, mindegyik jó amelyiknek volt gazdája, az már viszont a szomorú tény hogy a hazai állomány jelentős hányadára nem vigyáztak. Ha biztosra akarsz menni akkor 1.6 102le, lehet néha kell bele önteni egy kis olajat, de az út szélén nem fog hagyni soha.
3/11 anonim válasza:
Semmilyet, 1 millióért Suzikiból is lefingottat kapsz így 2024-ben.
Ha 1 milliód van kocsira, akkor nem lesz pénzed az Audit szervizeltetni
4/11 anonim válasza:
1misiért már nincs keveset futott suzuki se, de báttyád most még is talált neked egyet. Ezzel sok sok évig nem lesz gondod csak használni kell.
5/11 anonim válasza:
Na erről beszéltem, 19 éves WagonR és 1 misi:) És hiába ennyi km,ennyi idősen már ez is rohadhat alulról,vagy pár éven belül rohadni fog. De inkább ezt venném mégis lehet,mint egy ugyan ilyen idős 1 milliós audit
6/11 A kérdező kommentje:
Ne mondjátok már, hogy 1 millióért nem lehet itthon egy alsóközép osztálybeli autót venni?
jan. 23. 17:13
7/11 anonim válasza:
De lehet csak még k@rva sokat kell rákölteni.
9/11 A kérdező kommentje:
Az 1.6 FSI az milyen, hallottam, hogy ez a közvetlen befecskendezéses nem valami megbízható
jan. 24. 18:03
10/11 anonim válasza:
Vegyél inkább valmi szép állapotú Babetta kismotort,azzal is el tudsz jutni a-ból b-be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!