Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » B125-ös (A1-B) vizsgát hol...

B125-ös (A1-B) vizsgát hol lehetne letenni, ahol automata váltós nagyrobogón lehetne vezetni és vizsgázni?

Figyelt kérdés

Az a nagy bajom, hogy mindenhol csak a Yamaha YBR 125-ös és az ugyanolyan kialakítású lábváltós modelleket látom a vezethető motorok között. :(((

Az olyanokra sajnos derékproblémák miatt nem tudnék felszállni, csak a robogókra. Például a Suzuki Avenis tökéletes vagy a Honda PCX 125-ös.

2024. jan. 18. 20:38
 1/6 anonim ***** válasza:
Nehéz helyet javasolni, ha annyit nem írsz, hogy hol laksz. Tudom, nem nagy ország Magyarország, de azért nem is kicsi.
2024. jan. 18. 20:59
 2/6 A kérdező kommentje:
Somogy megye, de végső soron elmennék emiatt Budapestig is. Emiatt nem írtam helyet.
2024. jan. 18. 21:02
 3/6 anonim ***** válasza:

Budapest 10. ker Rákos vasúti megállóhelynél konkrétan tudom hogy van PCX125. Safety Hungary.

De egyszerűbb, ha veszel sajátot, aztán az órádra viszik trélerrel/olyan, akinek van rá jogsija/ott tárolható, amíg nincs jogsid.

2024. jan. 18. 21:22
 4/6 A kérdező kommentje:
Hát az utóbbi sajnos szóba se jöhet, hiába lenne szerinted "egyszerűbb". Nem tudnám senkivel se elintéztetni, hogy egyrészt hazahozza, utána meg a legközelebbi autósiskolához elvigye és vissza is hozza. Egy ismerősömnek sincs legalább A1-es kategóriája. Mindnek csak B-je van. Ha meg úgy szállíttatnám haza, meg oda-vissza szállíttatnám az otthonom és az autósiskola között az meg egy rakás pénz lenne. Bőven sokszorosa annak, mintha emiatt Budapestig kellene utaznom a képzés miatt.
2024. jan. 18. 21:28
 5/6 anonim ***** válasza:

Akkor marad az utazgatás, meg az autósiskolák böngészése, feltelefonálása. Nehogy már mi dolgozzunk helyetted, derékproblémával is lehet telefonálni, érdeklődni. :)

(Hozzáteszem, attól, hogy felülni fel tudsz a robogóra, olyan derékproblémával, amivel egy 125 köbcentis motorra nem bírod felküzdeni magad valószínűleg a robogót sem fogod tudni vezetni.)

2024. jan. 18. 21:39
 6/6 A kérdező kommentje:

De van egy kb. ugyanolyan méretű 50-es robogóm, azt simán tudom vezetni. Rengeteget mentem már vele. A Honda PCX csak 10 centivel hosszabb és 5 centivel szélesebb nála, de az ülése 2 centivel magasabb, mint a Hondáé. A Suzuki Avenis meg lényegében teljesen azonos méretű vele, csak 10 kilóval nehezebb.

A mai 50-es robogók már régen nem olyan kicsik, mint a 90-es években például a Yamaha Jog, ami még befért akár egy autó csomagtartójába is.

2024. jan. 18. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!