Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » A Riga Delta mennyire megbízható?

A Riga Delta mennyire megbízható?

Figyelt kérdés
Csak B-s jogsim van és több száz ezret nem adnék ki egy simsonra, az új robogóknak meg egyáltalán nem tetszik a formája, ezért mindenképp egy klasszikust vennék. 68.000 Ft-ért találtam egy 1980-as Riga Deltát 2300 km-rel. Viszont én már fiatal vagyok ahhoz, hogy abban a korban éltem volna amikor ezekkel járkáltak az akkori srácok.

jan. 16. 18:25
 1/4 anonim válasza:
Nem az.
jan. 16. 18:27
 2/4 anonim ***** válasza:
Cseppet sem.
jan. 16. 19:31
 3/4 anonim ***** válasza:

Retro szoc. gyűjteménybe,mint kiállítási darab,nagyon klassz,de 15 métert nem lehet vele megtenni hibamentesen,tehát használni,mint közlekedési eszköz,full felejtős.

Simson egy fokkal jobb,de az is állandóan szerelős téma manapság.

Vegyél nyugati supermoto-t.

jan. 16. 20:00
 4/4 A kérdező kommentje:
Egy simsont is elfogadnél, de 250-300-at nem fogok kiadni rá. Ránéztem mi ez a supermoto és ennyi pénzem meg főleg nincs motorra, inkább veszek egy kocsit ennyi pénzért :D
jan. 17. 03:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!