Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Suzuki Swift-el, autópályán...

Suzuki Swift-el, autópályán 120km/h?

Figyelt kérdés

A kérdésem az, hogy autópályán az 1.0-es Suzuki Swift (2003), 120km/h órával lehet közlekedni folyamatosan,

bármi következmény nélkül?

Gondolok itt arra, hogy lehet hengerfejes, vagy bármi probléma?

jan. 16. 07:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Lehet. Nekem az első autóm ezres Swift volt csak full fapad 1994-es. Mentem vele mindenfele, autópályán is elég gyakran ment Bp Balaton távot. Pont akkor épült meg a völgyhíd és a déli szakaszon így végre lehetett menni gyorsan. Mentem is. Mindent megkapott a vas ami kellett neki (és az nem sok minden volt, leginkább olaj meg kötelező egyéb dolgok) cserébe hibamentesen szolgált amíg vettem egy kényelmesebb és drágább fenntartású autót helyette.

Magához képest "sokat" fogyaszt viszont ha pályán nyomod neki, és 120-hoz már nyomni kell neki. 100km/h körül még jól van, felette "zabál".

jan. 16. 11:57
 12/14 anonim ***** válasza:
Egy jó hűtés- és kenésrendszerű autónak semmi baja nem lesz a meleg motornál forgatástól. Amíg persze a piros mezőbe nem engeded a fordulatszámot. Az azért van, mert olyan fordulaton már lehetnek motorkárosodások, hisz túlpörgi magát a motor. Az 1.0 swift nagyon hangos lesz, nagyon sokat fog fogyasztani, de bírni fogja.
jan. 16. 14:08
 13/14 anonim ***** válasza:
Ha egy kis szél van akkor azért érdemes lassítani!
jan. 16. 17:47
 14/14 anonim ***** válasza:
Míg a hűtés és a kenés rendben van addig semmi gond nem lesz.
jan. 17. 05:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!