Miért nem idnul a Ford Focus MK1 autóm?
Tegnap reggel nem indult a kocsi, és egy ismerős jött belenézni, lehúzogatott 4 kábelt valahonnan, majd vissza és utána indult rendesen pöccre, ahogy szokott. Hidegbe volt már része az autómnak, évekig laktam egy fagyzgugos osztrák hegyi kisvárosban, ahol sok esetben -25 fok volt, mégis soha nem volt gond az indulással.
Most, hogy volt ez a kábeles megoldás tegnap, utána egész nap bárhová mentem, nem volt gond. Ma reggel ismét nem indult. Ugyanazon kábelek közül kettőt kihúztam, visszadugtam és megint pöccre indult.
Mi lehet a gond és mi a megoldás? Szervizbe most a munkám miatt nem jutok el az tuti. Autószereléshez nem értek, de amit tudok, megcsinálok, ha nem igényeli a fél autó szétbontását.
Köszi előre is.
Ford Focus MK1 1998 1,6 benzin
Nekem renyónál az akkusaru levételénél javult meg egy bizonyos probléma, az lenullázta a motorvezérlőt. De ahogy megjelent megint a hiba, kezdte előlről.
Hogyne lehetne ilyen megoldás, sok esetben törli már csak ez is a hibát.
Nálam az elektromos fojtószelep vacakolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!