Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Audi 80 B3 vélemények?

Audi 80 B3 vélemények?

Figyelt kérdés
Gondolkozom egy ilyen auto vásárlásánál hobbi és szaladgalos célból. Második auto lenne. Dizellel,vagy benzinnel érdemes venni. Galvanizaltsaga miatt állítólag mai napig nem rohad,ha nem törik. Nyilván 30 év alatt törtek a legtöbbet. Mik a gyenge pontjai, tipushibai?
jan. 13. 19:54
 1/4 anonim ***** válasza:
Hobbi, vagy igásló akkor?
jan. 13. 22:03
 2/4 A kérdező kommentje:
A szaladgalos az mióta igaslo? De gondolom a típusról fogalmad sincs, sőt még nem is lattal ilyet,csak ide jöttél kötekedni. Amit irtal teljesen jelentéktelen a kérdésem szempontjából. Niemand unatkozo idióta.
jan. 14. 00:30
 3/4 anonim ***** válasza:

Haha, nyilván...

De látom nem tudtál válaszolni a keresztkérdésre, megint egy álmodozó pénztelen senki.

Ha már csak beszólogatni megy...

jan. 14. 08:25
 4/4 A kérdező kommentje:
Mit kéne válaszolnom te szerencsétlen? Én kérdeztem,nem te. A masik,hogy írtam,hogy a szaladgalos az nem melós autót jelent. Az igaslo az viszont igen te idióta. Ez a különbség. Meg pénztelen...80-as audi aztán hatalmas összeg te fogalmatlan kotekvo nyomorult😂
jan. 14. 11:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!