Audi 80 tulajok. Mennyire vagytok elégedettek a vasatokkal?
Figyelt kérdés
2023. jan. 16. 18:47
1/7 anonim válasza:
Nagyon. Ezek még nem a fogyasztói társadalom elb@szott termékei.
2/7 anonim válasza:
Nekem már kb 10 éve nincs meg, de azóta se volt olyan jó autóm. Ügyfélkapu szerint mai napig üzemel.
4/7 anonim válasza:
Nekem csak volt, de nagyon szerettem. Bár extrákról nem nagyon beszélhetünk, és sokan szeretik mondani hogy az Audi akkor még nem volt igazán prémiumgyártó, de a 80-as egy baromi jól összerakott autó volt, nekem szinte semmi bajom nem volt vele pedig napi szinten használtam és volt már akkor is 20 éves, bőven 200 ezer feletti futással. Azért adtam el mert egy idő után több extrára vágytam. A6-ot vettem helyette hasonlóan jó állapotban, de azzal már közel sem volt ilyen problémamentes az élet
5/7 anonim válasza:
Nekem hobbiautóként van egy 2.8-as. Elég elhanyagolt állapotban került hozzám ezért mindig volt valami apróság de hamar a végére értem. Évi 2500-3000 km futás mellett hibátlan. Egy normálisan használt és némileg karbantartott nagyon megbízható tud lenni.
6/7 anonim válasza:
Igaz, csak pár km-t használom naponta, de nekem megfelel, kiszolgál. 1.6 szívódízel. 😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!