Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi lehet a probléma?

Mi lehet a probléma?

Figyelt kérdés
Sziasztok van egy Opel Astra H 1.7 CDTI-m! Mai nap mentünk a kocsival nem jött elő a fűtés, hazafelé jövet látom hogy az aksi világít zölden ahogy szokott. A futesrol annyit hogy volt már ilyen, de akkor előjött, de most egyáltalán nem akart. De az aksi eddig világított zölden most nem. Nemrég vett aksirol van szó. Mondjuk igaz hogy nem sűrűn megyek vele, van amikor egy hétig áll, most is csak egy hét után használtam, és állt a -9, -5 fokban, de az új aksinak elvileg bírni kellene, és a fűtéssel nem tudom mi a gond.

#Opel #nemvoltjoafutes #aksinemzold
2024. jan. 13. 11:09
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
H Astraban nincs vízhőfök mutató, ha a rádió nem tudja a titkos menüt akkor csak diagnosztikában látni.
2024. jan. 13. 12:53
 12/13 anonim ***** válasza:
#11 Mindegyikben elő lehet hívni.
2024. jan. 13. 14:53
 13/13 anonim ***** válasza:
Tid-is támogatja ezek szerint, azt hittem az nem.
2024. jan. 14. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!