Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi lehet a probléma?

Mi lehet a probléma?

Figyelt kérdés
Sziasztok van egy Opel Astra H 1.7 CDTI-m! Mai nap mentünk a kocsival nem jött elő a fűtés, hazafelé jövet látom hogy az aksi világít zölden ahogy szokott. A futesrol annyit hogy volt már ilyen, de akkor előjött, de most egyáltalán nem akart. De az aksi eddig világított zölden most nem. Nemrég vett aksirol van szó. Mondjuk igaz hogy nem sűrűn megyek vele, van amikor egy hétig áll, most is csak egy hét után használtam, és állt a -9, -5 fokban, de az új aksinak elvileg bírni kellene, és a fűtéssel nem tudom mi a gond.

#Opel #nemvoltjoafutes #aksinemzold
2024. jan. 13. 11:09
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Nézni kéne egy vízhőfokot. Anélkül vaktába lövöldözés.

Az akksinak semmi köze hozzá, az csak a motor beindításához kell, semmi másra. Eleve mi az, hogy zölden világít?

2024. jan. 13. 11:17
 2/13 A kérdező kommentje:
#1-es. Amikor vettük volt a zöld foltocska abban a kis körben, most az tűnt el és nincs benne az a zöld.
2024. jan. 13. 11:20
 3/13 anonim ***** válasza:

Termosztát nyitva maradt vagy megy a ventilátor.

Aksi zölden világít, az mit jelent? Ha a varázsszem zöld, akkor jó. Az akkunak nincs köze a fűtéshez.

2024. jan. 13. 11:21
 4/13 anonim ***** válasza:
58%

#2 Jaa az akksin gondolsz a varázsszemre. Haszontalan, félrevezető, ne foglalkozz vele, nem jelent az égvilágon semmit. Ha zöld akkor is lehet szar, ha nem zöld akkor is lehet jó. De most a kérdés szempontjából amúgy is mindegy, mert mint írtam, az akksinak semmi köze a fűtéshez.

Még mindig vízhőfokot kellene ismerni.

2024. jan. 13. 11:26
 5/13 anonim ***** válasza:
Mi az hogy nem jött elő a fűtés?
2024. jan. 13. 11:37
 6/13 A kérdező kommentje:
#5-ös, nem fűt az autó. Eddig volt benne fűtés, most nem futott az autó.
2024. jan. 13. 11:48
 7/13 anonim ***** válasza:
A vízhőfok felmegy középre?
2024. jan. 13. 11:50
 8/13 anonim ***** válasza:

Te szivsz valamit? Nem tudsz egy kerdest normalisan, magyarul megfogalmazni?

"Eddig volt benne fűtés, most nem futott az autó."

Ez mit jelent nalad?

2024. jan. 13. 11:51
 9/13 A kérdező kommentje:
#8-as múltheten mentem az autóval még fűtött. Most 1 hét állás után indítottam be újra es elinditasnál nem volt benne fűtés és menet közben sem jött elő. 50 km-ert mentem vele ma, de sehogysem akart fűteni az autó.
2024. jan. 13. 11:58
 10/13 anonim ***** válasza:
Vízhőfok?
2024. jan. 13. 12:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!