Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Egy 2010 körüli (MK7)-es Ford...

Egy 2010 körüli (MK7)-es Ford Fiestának olcsóbb a a fenntartása mint egy hasonló korú Focusnak (MK2)?

Figyelt kérdés

Legyen mindkettő benzines.

Focus:

[link]

Fiesta:

[link]

jan. 11. 10:35
 1/5 anonim ***** válasza:

Ha az egyik 1.2 a másik 1.6 akkor minimálisan, de olcsóbb a fiesta kötelezője, adója és alacsonyabb a fogyasztása.

Alkatrész és szervizár tekintetében alig van különbség. Ellenben egy mk7 fiesta drágább és jobban is tartja az árát mint egy Mk2 focus.

jan. 11. 10:50
 2/5 A kérdező kommentje:

Igen, a Fiestát 1.2 és a Focust meg 1.6 motorral gondoltam, mert ezek a legnépszerűbbek. Ahogy én látom, nagyjából egy árban vannak.

A két típus között vacillálok, városi használatra lenne, méretre elég lenne a Fiesta is igazából, és azt gondoltam annak olcsóbb a fenttartása, de így meg jobban elbizonytalanít ha nem is olcsóbb bele az alkatrész, pedig eggyel alsóbb kategóriás autó.

jan. 11. 11:00
 3/5 anonim ***** válasza:
Minden körülmény között túl sokat eszik a Ford 1.6osa, megbízható meg minden de iszákos, városban meg pláne, az 1.4 halál. Vegyél Fiestát, azért nem mondható drágának sem a fenntartása sem azalkatrészárak. De unix és Bárdi webshopon tájékozódhatsz hogy mi mennyi.
jan. 11. 11:09
 4/5 A kérdező kommentje:
Hát igen, a Focus 200 kilóval nehezebb, valahogy azt meg kell mozgatni,főleg városban lámpától-lámpáig, úgyhogy ez csak meg kell látszódjon a fogyasztáson.. Ha már 1 literrel kevesebbet eszik a Fiesta, hosszabb távon az is sokat jelentene.
jan. 11. 11:28
 5/5 anonim ***** válasza:

Más 1.6ossal összevetve is iszákosabb a Ford motorja valamiért.

Egy 1.2es Fiestával jól jársz. Amúgy ismerősöm árul is egyet, küldöm a linket privát üzenetben.

jan. 11. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!