600 köbcentis endurót átlag ember mennyire tud kimotorozni terepen?
Figyelt kérdés
A kérdésem az lenne mivel friss A2 jogsim van szeretnék vásárolni egy suzuki dr 650-est vagy egy honda xr600 at természetesen jó motorikus állapotban rendezett okmányokkal. Idáig közúton mivel A1 jogsim volt ETZ 125 öt (enduró szettel)hajtottam néha lejártam vele dűlő utakra meg erdei kitermelést érintő csapásokra. A jelenlegi jogosítványomat suzuki burgmann 400 al raktam le. Mennyire jó döntés ezután venni egy 600 cc endurót?ki tudná átlag ember motorozni terepen? Nézegettem a drz 400 as suzukikat is de azok nem jönnek be annyira.#off-road #Xr600
jan. 8. 14:05
1/6 anonim válasza:
Dehogy tudja. Tudástól függően nagyjából 10-30%-ot ha ki tud egy átlagember hajtani egy motorból/autóból
3/6 anonim válasza:
Mi az hogy átlag ember??
De ha te most szerezted a jogosítványt akkor az még nem neked való.
Nem átlag ember vagy hanem egy gyakorlatlan, akivel könnyen elszalad a ló.
5/6 anonim válasza:
Bennem azért felvetődött egy kérdés! Suzuki Burgman 400, egy automata váltós nagyrobogó, és ha ezzel vizsgázott a kérdező, és a vizsgabiztos odafigyelt, akkor a jogosítványban benne lesz a 78-as kód, vagyis akkor felejtős egy váltós motor vezetése.
6/6 A kérdező kommentje:
Nincs benne korlátozás ezt még vizsga előtt megkérdeztem az oktatómtól
jan. 9. 03:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!