Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen legyen az első autóm?...

Milyen legyen az első autóm? Többi lent

Figyelt kérdés
lenne 2-2.5 milliom egy autóra. valami kis kanyarvadász kellene. legyen megbízható és ne túl nőies. Valami könnyű, alacsony kellene. Köszönöm a válaszokat.

2024. jan. 5. 16:53
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
60%

#10 így igaz emiatt ajánlottam én is a swift sport , Mazda mx5 vonalat . Ha benzines akkor az japán szivo motor forog annyit mint az állat és megy is , a dizelnek a német a bajnoka . Egyébként most így swift sport mellett V-tec civic is egy parádés autó vagy type-r .

Kanyar vadász / pályázós autó az japán hothatch amik igénylik is ezt rendesen .

2024. jan. 12. 04:36
 12/16 A kérdező kommentje:
renault twingo 2010es esteleg?
2024. febr. 25. 20:07
 13/16 A kérdező kommentje:
gt valtozat (1.6 szivobenzin)
2024. febr. 25. 20:13
 14/16 anonim ***** válasza:
a vasalo swift akär az 1,3as akär az 1,5ös ami ritka, akär az 1,6os sport ideälis välasztäs 5000€-s ertekhatäig szerintem. van hozzä alkatresz, mindehol ertenek hozzä es elsö autonak teljesen eleg a tudäsa. nezhetsz opel tigrät 1,4-1,8 benzinessel, az is mokäs tud lenni, vagy akär egy 2,0-2,4t benzines chrysler pt is.
2024. febr. 26. 12:38
 15/16 A kérdező kommentje:
kiprobaltam egy rs twingot, az a velemenyem hogy nagyon jo csak nem magyar utakhoz/ korulmenyekhez keszult. A futomu egy sima uton olyan mint a patyolat de olyan nincs tehat ez inkabb hatrany, a kuplung kezelesse meglehetosen nehez, erzodik hogy palyara terveztek -> egy dugoban csak szenvedes vagy belvarosban.
2024. febr. 29. 11:25
 16/16 A kérdező kommentje:
szerintem elkezdem nezegetni a swift sportot. szerintem elkezdem nezegetni a swifteket. koszonom a valaszokat
2024. febr. 29. 11:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!