Nem "érzem" hol van a kocsi két oldala, az eleje és a hátsófele. Hogy lehet ezt érezni?
Figyelt kérdés
3 hete vezetek, de még mindig gondom van vele , hogy vajon hol végződik az autó és hol van a 2 oldala..ezért mindig kérdezgetem a mellettem ülőt, hogy beférek e mondjuk 2 kocsi közé...olyan béna vagyok , sokszor már teljesen elmegy a kedvem a vezetéstől..oktató mellett nemvolt ilyen problémám..viszont a saját kocsinknál elég nagy gondjaim vannak..2010. okt. 22. 16:13
1/3 anonim válasza:
Majd megszokod. Több lesz mint 3 hét.
Jó gyakorlás: Üres parkolóban csinálj kis "utcákat", kövekre rákötsz több lufit egymás fölé, hogy ülve is simán lásd a felsőt. Próbálj meg beparkolni úgy, hogy ne érj hozzá a lufihoz. Ha megmozdul a felső, akkor valószínűleg hozzáérték. Ugyanezt csinálhatod kartondobozokkal is. Mindig keress az autón egy viszonyítási pontot. Pl. nekem a szélvédőn középen van az esőérzékelő, ahhoz szoktam viszonyítani, ha parkolok.
2/3 anonim válasza:
3 hét után ne keseredj el. ha úgy érzed, hogy nem férsz el, lassíts le és óvatosan hajts...stb.
Ne felejtsd el, a jogsi, amit majd a kezedbe nyomnak, még korántsem jelenti, hogy te már szuper vagy:D Még sok-sok évbe telik, mire valóban bakimentesen közlekedsz.
3/3 anonim válasza:
azis jó gyakorlás ha fogsz egykét közepes méretű követ, leméred az autó szélességét majd olyan szélességbe kb 50 centinként lerakod egymás után a köveket mint egy szűk utca, kanyarogva, stb. egy idő után nagyon rá fogsz érezni. azt meg érzed ha rémász egy kőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!