Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Műszaki vizsgán elfogadják a...

Műszaki vizsgán elfogadják a személyi helyett a jogosítványt?

Figyelt kérdés
2024. jan. 2. 22:26
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
75%

El.

De miért kéne neked igazolnod magadat, amikor műszaki vizsgára viszed az autót? Nekem az autószerelőm szokta vinni, és semmiféle igazolás nem kell arról, hogy az én megbízásomból viszi oda.

2024. jan. 2. 22:31
 2/14 anonim ***** válasza:
65%
Igen. Tőlem kérték a meghatalmazást is, mert nem az én nevemen van az autó.
2024. jan. 2. 22:54
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Igen, elfogadják. Én is azzal igazoltam magam.

#1 Ott valószínűleg a szerelő által számodra kiállított számla az, ami igazolja a megbízásodat. Gyakorlati oldalról meg a puszi-pacsi viszony a vizsgabázissal.

2024. jan. 2. 23:22
 4/14 anonim ***** válasza:
0%
#2 Akkor téged jól átvágtak. Én a motoromnak csak a forgalmiját adom oda mindig a szerelőmnek. Se személyim, se jogsim, se törzskönyv, semmi nem kell.
2024. jan. 3. 00:00
 5/14 anonim ***** válasza:
52%
#4 Nem őt vágják át, hanem téged. Őt csak kötik a protokolhoz, ti meg megkerülitek azt egy sógor-koma-jóbarát viszonyrendszerben. Amivel egyébként nincs baj, ha bent van egy vizsgabiztos nyilván nem fogják azokat az autókat vizsgálni, ami "megbízással" érkezett.
2024. jan. 3. 00:06
 6/14 anonim ***** válasza:
#5 Tévedsz. Mert legutóbb én telefonáltam fel a vizsgaközpontot, hogy ne kelljen a motoromat a szerelőmnél hagyna, haza bkv-zni, másnap meg érte menni. És képzeld, ugyanannyi herce-hurca volt, csak aznap kész lett. :D
2024. jan. 3. 00:10
 7/14 anonim ***** válasza:
Pont erről beszélek. Azaz nem tévedek. :D
2024. jan. 3. 00:15
 8/14 anonim ***** válasza:

Ennyi hülyét egy rakásra. A saját autód (tulaj/üzembentartó) te viszed akkor kell személyi, forgalmi, törzskönyv és a kötelező biztósításról egy bizonylat hogy érvényes (kivéve ha kisebbségi vagy tőlük nem kérik).

Utána kinyomtatnak egy kérelmet, beküldik online a kormányablakba, utána vizsgáztatják beírják a forgalmiba 2 évre és 1 órával később a fényképek 20-30 % át feltöltik a kormányablakék a JSZP-be.

2024. jan. 3. 11:00
 9/14 anonim ***** válasza:
58%
#8 Te is felultel avonatra, biztositasrol mar nem kell bizonylat, sem muszakin, sem igazoltatasnal. De torzskonyv sem, egyreszt az is nyilvan van tartva masreszt nem muszaki vizsga feltetel.
2024. jan. 3. 13:24
 10/14 anonim ***** válasza:
Tőlem kérték októberben a műszakin. Akkor nekik nem szóltak? Vagy nekem van igazam.
2024. jan. 3. 13:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!