A VW konszernen belül az egyes márkák mennyire fejlesztenek külön-külön?
Azért ne úgy képzeld el, hogy a VW fejleszt mindent, a többiek meg várják, hogy mit kapnak.
Az Audi Quattro hajtása pont jó példa, az az Audi fejlesztése, és a Skodánál is vannak mérnökök pl. nyilván fejlesztenek ők is dolgokat. Ki van jelölve, hogy ki mivel foglalkozik. Ezt én sem tudom pontosan, de ha beleásod magad, és nekiállsz keresgélni a Google segítségével, rátalálhatsz a válaszokra.
Én most csak pár percet szántam rá, de találtam olyan ábrát, amin megvolt, hogy szoftveres téren a Volkswagen fejleszti a kezelői felületeket, az Audi az infotainment rendszert, és az önvezetéssel kapcsolatos dolgokat, a Porsche a mozgással kapcsolatos dolgokat (hajtáslánc, energiavisszanyerés), de ez egy morzsája csak az egésznek. Mondjuk sok olyan infó is lehet itt már, amit a hétköznapi felhasználókkal nem osztanak meg, hanem csak belsős anyagokból lehetne megtudni, esetleg a cég éves jelentéseiből.
A lényeg a közös fejlesztés, a tudás megosztása, és az ezzel járó költségcsökkentés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!