Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ha ezt a kocsit szeretném...

Ha ezt a kocsit szeretném megvenni,akkor hogyan szálitanák el nekem Magyarországra?

Figyelt kérdés
[link]
2023. dec. 31. 18:17
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
76%
#10 Arra rég megkapta a választ. Ahogy a gugli is megadta volna. Jaj, milyen jó volt, amikor még csak a hülyegyerekek a matekházijukat dobták fel ide poénból, nem a világ legegyszerűbb kérdéseit tették fel, mintha kétévesek lennének.
2023. dec. 31. 22:50
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Na és honnan lesz hozzá plutónium tankolni? Ráadásul rengeteg kókány szerelő van aki nem ért a fluxuskondenzátorhoz.
2023. dec. 31. 23:08
 13/19 anonim ***** válasza:
33%
#11 Ha meg van válaszolva, akkor kész. Nem kell irreleváns dolgokat leírni csak azért, hogy valamit te is hozzászólj. Főleg ha böki a csőrödet a kérdés.
2023. dec. 31. 23:29
 14/19 anonim ***** válasza:
66%
#13 Miért bökné a csőröm? Mi az, hogy valamit én is hozzászóljak? Konkrétan én válaszoltam meg. :)
2023. dec. 31. 23:31
 15/19 anonim ***** válasza:
47%
#14 A válaszom továbbra is áll: ha meg van válaszolva, akkor utána minek kell olyanra válaszolni ami nem is volt kérdés? És eléggé böki a csőrödet, hiszen ott írtad kerekperec hogy jaj milyen kérdés ez.
2023. dec. 31. 23:40
 16/19 anonim ***** válasza:
#15 Hát, én ilyet biztos nem írtam, és mivel szinte mindenki anonim, nem is tudom, honnan a rákból veszed, hogy én ilyet írtam volna. :D
2024. jan. 1. 00:48
 17/19 anonim ***** válasza:
Reálisan nézve tényleg különös mikor valakinek van 80 misije, tehát papíron annyira csak nem hülye, aztán ilyen dolgokat amiket az átlag " csórók " fél perc guglival megtalálnak, nem tudnak megtalálni. Olyan mint mikor bekérdeznek az 50-60 milliós luxusautókról, hogy kinek mi a tapasztalata, csak épp addig nem jutnak el logikában hogy aki reálisan az ilyen kocsik vásárlóközönsége, az elmegy a szalonba aztán teszik alá a tesztautót mint potenciális vásárlónak.
2024. jan. 1. 03:28
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Ez olyan gyerekes kérdés.

HA lenne 75 millád akkor nem kellene megkérdezni a szállítást se.

2024. jan. 1. 07:46
 19/19 anonim ***** válasza:
Ennyire unalmas a téli szünet? Nagyon hihető, hogy van 75 millád egy hobbiautóra, de azon problémázol, hogy hogy szállítod el... Googleba beírod, kb fél perc, nem egy cég van erre.
2024. jan. 1. 09:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!