Melyiket válasszam?
Legkésőbb tavasszal lecserélem a 2006-os Swiftem.
4 évig használtam. Imádom a megbízhatóságát és az "olcsóságát"
Azonban a jelenlegi felhasználáshoz nagyon nem passzol.
Évi 8-9 ezer km Abból 50% pálya 50% város
A kevés km miatt nem vennék dízelest, illetve egyedül max ketten használjuk, gyerek nincs, max haverok, rokonok így egy max 4-4,1m hosszú ferdehátúban gondolkodunk.
Keret: 3.5M, amiből úgy max 3.2M-t használnék vásárlásra a többit meghagynék az első nagy szervízre.
Amik eddig maradtak:
Polo V 2010-2012 körül 1.4 16v benzin
Nem lesz fogyasztás bajnok azt tudom és valószínűleg olyan kevés szervéz igénye se lesz mint a Swiftnek, viszont (remélem) pont azt hozná amit várok.
Csendesebb, minőségibb kabin. Kényelmesebb ülések.
A másik amit néztem lényegesen újabb, viszont nagyon kevés van itthon és kicsit tartok ettől a "túl jó hogy igaz legyen kategóriától"
Suzuki Baleno 2016 körül
A fogyasztás a tesztek és a vélemények alapján jócskán jobb lenne mint a mostani Swift mint a Polo esetében.
Viszont lehet, hogy pont ugyanott lennék mint most, tehát kényelmetlen ülések hosszú távon, gyenge kabin minőségek, zajok
Illetve ha kihagytam típusokat nyugodtan osszátok meg velem.
Jó lennének extra-nak a tempomat meg a könyöklő, de max utólag beletetetem, a tempomatot mindenképp, jelenleg is van, enélkül már nem vennék autót
A polo még szarabb mint suzuki, pedig elég primitív autó a suzuki.
Baleno biztos jobb de azt nem ismerem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!