Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért nem érdeklődik senki az...

Miért nem érdeklődik senki az autó iránt?

Figyelt kérdés
1 hete hirdettem meg az autóm, használtautón és facebookos csoportokban. tettem fel képet minden oldaláról, belülről. nem profi képek, de rajta van az egész autó, és a legelőnyösebb pozícióból próbáltam fotózni. Árban szerintem korrekt árat adtam meg, nem áraztam túl. A leírásban leírtam hogy mik lettek rajta cserélve, és jelenleg nincs hibája az autónak. rendszámot nem takartam ki hogy le lehessen kérdezni. 2 hónapja vettem az autót, a vezérlést és az olajat lecseréltettem vásárlás után. mondjuk úgy hogy anyagi problémák miatt adom el ilyen gyorsan, de ezt vagy elhiszi valaki vagy nem, de nem is írtam le a leírásba. ha valaki megkérdezné hogy 2 hónap után miért adom el, akkor elmondanám. Nincs is sok kattintás a facebookos hirdetésre, és senki nem írt még hogy érdekelné vagy kérdése lenne. mi lehet az oka? talán az hogy lekérdezik és látják hogy pár hónapja vettem? vigyem lejjebb az árát 100 ezerrel? ugyan annyiért árulom amennyiért vettem, és lecseréltettem a vezérlést meg az olajat, és kb 1800 kilómétert tettem bele.
2023. dec. 27. 18:31
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
Semmi gond akkor csak a típust add meg.
2023. dec. 27. 20:07
 12/30 anonim ***** válasza:
Vannak eladhatatlan típusu autók.
2023. dec. 27. 20:08
 13/30 anonim válasza:
100%
Ha nem linkelsz nem tudunk semmit sem, így honnan tudjunk miért nem hív senki?
2023. dec. 27. 22:46
 14/30 anonim ***** válasza:
100%
Talán pont ez a baj. Mi is érdekelődünk az autóról, de nincs válasz. Ez egy paradoxon.
2023. dec. 27. 23:00
 15/30 anonim ***** válasza:

Ünnepek voltak. Adj neki még 1-2 hetet.

Ha párszázezres kategória, akkor hónap elején (fizu után) többen fognak megkeresni.

2023. dec. 27. 23:52
 16/30 anonim ***** válasza:

A 2-3x áremelkedés miatt rohadtul elfogyott ám az emberek pénze.

Ráadásul most volt karácsony, mindenhol kong a kassza.

Nézd meg mennyivel levitték az új autók árát, még annak a rétegnek sincs pénze autóra akinek korábban volt bőven.

2023. dec. 28. 06:26
 17/30 A kérdező kommentje:
opel astra h, sportkivitel belőle
2023. dec. 29. 14:03
 18/30 anonim ***** válasza:
Akkor értjük már kérdező.
2023. dec. 29. 14:48
 19/30 anonim ***** válasza:

Astra H GTC?

3 ajtós autó sosem volt túlságosan keresett. Kb. huszonévesek veszik csak.

2023. dec. 29. 18:44
 20/30 anonim ***** válasza:
Milyen motorral szerelt?
2023. dec. 30. 08:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!