Miért nem érdeklődik senki az autó iránt?
Figyelt kérdés
1 hete hirdettem meg az autóm, használtautón és facebookos csoportokban. tettem fel képet minden oldaláról, belülről. nem profi képek, de rajta van az egész autó, és a legelőnyösebb pozícióból próbáltam fotózni. Árban szerintem korrekt árat adtam meg, nem áraztam túl. A leírásban leírtam hogy mik lettek rajta cserélve, és jelenleg nincs hibája az autónak. rendszámot nem takartam ki hogy le lehessen kérdezni. 2 hónapja vettem az autót, a vezérlést és az olajat lecseréltettem vásárlás után. mondjuk úgy hogy anyagi problémák miatt adom el ilyen gyorsan, de ezt vagy elhiszi valaki vagy nem, de nem is írtam le a leírásba. ha valaki megkérdezné hogy 2 hónap után miért adom el, akkor elmondanám. Nincs is sok kattintás a facebookos hirdetésre, és senki nem írt még hogy érdekelné vagy kérdése lenne. mi lehet az oka? talán az hogy lekérdezik és látják hogy pár hónapja vettem? vigyem lejjebb az árát 100 ezerrel? ugyan annyiért árulom amennyiért vettem, és lecseréltettem a vezérlést meg az olajat, és kb 1800 kilómétert tettem bele.2023. dec. 27. 18:31
1/30 anonim válasza:
Én a használt autókat általában a használtautó.hu-n nézegetem, Facebookon még sosem kerestem autót. Célszerű lehet tematikus hirdetőoldalakon meghirdetni.
2/30 anonim válasza:
Ja közben látom, hogy ott is fenn van. Akkor nem tudom. Lehet karácsonykor másra költekeznek az emberek.
3/30 anonim válasza:
Most nagyon pang a piac, nálunk is a rokonok közül többen is tettek fel, de senki még csak megse kérdezte őket.
Szerintem most mindenki kivár és hátha változik , ha más nem az infláció.
4/30 anonim válasza:
Karácsony van, ilyenkor mindenki mással van elfoglalva, meg kiköltekezte magát.
6/30 anonim válasza:
Az sem mindegy, hogy milyen autó. Mert van olyan is ami hiába van a jó állapotban a kutyának sem kell. Vagy azért mert problémás/ocsmány/kevés darabszámos stb.
7/30 anonim válasza:
Gyanítom, hogy év vége felé kevésbé vesznek autót az emberek. Ha meg nem is egy különleges kocsi, hanem 12 egy tucat, akkor pláne lehet érdektelenség.
8/30 anonim válasza:
Majd tavasszal élénkül meg az autópiac.Most csak a nepperek vásárolnak autót,de ők csak áron alul és könnyen eladható kocsikat vesznek.
10/30 A kérdező kommentje:
9-es nem szeretném ide kitenni, mert nem szeretném felfedni magam, szeretnék itt anonim maradni, megvan az oka hogy miért
2023. dec. 27. 20:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!