Toyota Rav4 2000-2005ig mennyire megbízható?
Figyelt kérdés
Mennyit fogyaszt? Drágák hozzá az alkatrészek? Elsőrsorban személyes tapasztalatok érdekelnének.2023. dec. 23. 20:21
11/20 anonim válasza:
Ez a teljeskörű átvizsgálás egy téveszme.
12/20 anonim válasza:
Miért lenne téveszme 12-es? Tehát akkor egy ct vagy mri sem mutat pontos képet?
13/20 anonim válasza:
#13: Tessék...? Hogy jönnek ide az orvosi vizsgálatok...?
14/20 anonim válasza:
Csak azt mondod, hogy az átvizsgálás téveszme. Én meg azt mondom, hogy nem mindegy, hogy ki, hol hogyan és mennyire vizsgálja át. Persze az életben semmire sincs garancia csak nagyobb valószínűséggel szúrod ki ami sz@r.
15/20 anonim válasza:
#15: Dehát pontosan ezt mondom én is. Azt hinni, hogy egy teljeskörű átvizsgálás majd minden esetben felderít minden hibát, elég nagy naívság.
16/20 anonim válasza:
Igen, átlátni nem lehet az autón.
17/20 A kérdező kommentje:
Eltértűntünk az eredeti kérdéstől😀
2023. dec. 24. 09:57
18/20 anonim válasza:
Nem nagy szám, gyenge minőségű anyagokból van, olyan könnyűek az ajtai mint a kinti wc-é, rohad, nem igazi terepjáró, de nehéz, a benzines gyenge es sokat eszik, a 2.0 dízel nem rossz de 7-8at eszik, mivel gondolom terepezni nem fogsz vele, igy minek kell ekkkra autó!? Akkor inkább egy avensis ami sokkal minőségibb, masszívabb érzetet ad, másfél literrel kevesebbet eszik, jobban megy. A 2.2 dízel egy betegágy. Ha van sok pénzed és nagy darab vagy, emiatt kényelmetlen egy alacsony autóba ki be szállni, csak akkor ajánlom, de csak 2.0 d4d-vel.
19/20 anonim válasza:
#18: az ilyen végtelenül inkompetens válaszok a legjobbak, tökéletesen mutatja, hogy az átlag autó "szakértők" mennyire világtalanok:
- könnyű anyagokból van, de túl nehéz
- nem igazi terepjáró, de Te nyílván nem akarsz terepezni, akkor minek vennél terepjárót
Zseniális.
20/20 A kérdező kommentje:
Olyan autó kellene. Ami országúton is megy. Nem akarok sokat menni vele terepre, de néha jó lenne, dombos, hegyi utakra , ahol esetleg földút van. Emelett szempont lenne , hogy ne legyen annyira drága a szervízelése. Grand Vitarara gondoltam még vagy Jimnyre , de az meg országúton annyira nem megy. Esetleg más opció?… Tudom ,hogy kb a lehetetlent kérem.
2023. dec. 24. 10:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!