Toyota Aygo mennyire megbízható?
Van egy Volkswagen Golf autónk. De mivel az élettársam kijár külföldre dolgozni ezért ő használja, így én busszal járok be a munkahelyemre. Nem nagyon szeretek tömegközlekedéssel utazni, ezért megbeszéltük itthon, hogy veszünk nekem is egy másik autót! Az élettársam ismerőse szívesen eladná nekünk a sajátját. Ilyen városon belüli, illetve maximum kb 10-12 km sugarú körbe lenne az autó használva! Nem tudom, hogy egy ilyen autó mennyire érné meg a 600 ezret!
Még azt hozzá teszem, hogy frissen lett műszakiztatva!
A Toyota Aygo nem egy igazi Toyota, hanem egy Citroen C1 platformra épült kasztni, Citroen által gyártott beltérrel, a műszerfal, a kormány sem a Toyota műve. Egyedül a motornak van köze a Toyotához, sajnos csak egyetlen gyenge háromhengeres 1 literes benzinmotor érhető el hozzá, erősebb nincsen.
Nagyon megbízható a Toyota Aygo, bármikor számíthatsz rá, ha az alapvető karbantartásokat elvégzed rajta.
A többi kisautóhoz képest az Aygo az egyik legunalmasabb, legkevesebb vezetési élményt kínáló kisautó, ami városon kívül olyan lomha, hogy közel 15 másodperc kell neki, hogy elérje a 100 km/h sebességet. A legtöbb 20 évnél öregebb kisautó lenyomja az Aygot sajnos, kerékpárosokon, kamionokon kívül másokat ne előzzél vele, ha van szembeforgalom. Ezt városon belüli használatra találták ki, parkolni nagyon könnyű vele, a fogyasztása városon belül is kicsi. Városon kívüli használatra, hosszabb utakra alkalmatlan ez az autó.
"Az Aygo kifejezetten megbízható, adjatok el azt a golfot"
Tartsátok meg a Golfot, annak legalább van normális méretű csomagtartója és alkalmas hosszabb utakra és nem életveszély előzni vele, ha van szembeforgalom! Az Aygo második autónak tökéletes lesz a Golf mellé.
Nekem volt Citroen C1-em, a beltér minősége 0, de motorikusan jó autó volt, 4,5 litret fogyasztott nálam.
Ha jó állapotban van megéri a 600 ezret, bár én még alkudnék belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!