La Chip Tuning nevű cég jó chipeket készít?
Elsősorban olyanok véleménye érdekel, akik már jártak náluk. Sok a referencia autó, ránézésre hozzáértőnek tűnnek, viszont nem találtam neten semmi véleményt, ami nem a saját oldaluk. Semmi fórumos említés stb.
Legyetek kedvesek a kérdésre válaszolni. A ne csináltass chip tuningot kezdetű mondat nem érdekel. Van már chipes autóm és pontosan tudom, hogy nem kormol jobban, nem fogyaszt többet, több mint 100 ezer chip utáni km alatt tönkre se ment és a műszakit is simán megkapta.
Kedves 3-as. Köszi az értelmes választ. Az előtted válaszolóknak túl nehéz volt a kérdést értelmezni, viszont feltétlen szükségét érezték, hogy hülyeséget írjanak.
Miért a NEO-hoz vinnéd inkább? Jobban értenek hozzá, több a tapasztalatuk, esetleg olcsóbbak?
#4: Ha egy chip-nél a pénz számít, akkor nincs pénzed tuningra, tarts karban azt az autót inkább.
Ismerettség alapján mentünk a NEO-hoz, és amit csináltak az kifejzetten jó lett
#5 Nem számít a pénz a chip tuningnál, csupán kérdeztem, hogy miben jobb (és felsoroltam pár dolgot ami különbség lehet, így nézve viszont a pénz is lehet egy szempont, mert ha két cég azonos minőségű munkát végez, akkor miért is kellene a drágábbat választani ??).
Az autóm meg köszönöm szépen tökéletes állapotban van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!