Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Légbeömlő cső hiánya ?

Beni1990 kérdése:

Légbeömlő cső hiánya ?

Figyelt kérdés
Vettem egy Skoda octavia 2 2005 autot nem reg, eszre vettem hogy a levegobe logott a legbeomlo cso, nem tudom a helyre tenni. Kozlekedhetek nelkule karosodas nelkul ? Elkene vinnem szervizbe, es felek elinditani.

#Skoda #Octavia #Legbeömlő cső
2023. dec. 21. 19:03
 1/4 anonim ***** válasza:
Igen így van.
2023. dec. 21. 19:29
 2/4 anonim ***** válasza:

Arra a csore gondolsz, ahonnan szivja a levegot a motor, ugye? Aminek a vegen a levegoszuro van.

Ha igen, akkor annyi, hogy ha log a levegoben, akkor egyreszz nem a levegoszuron at szivja, azaz bejut a kosz a motorba, ez karositja akar kozeptavon is (itt ezer-tizezer kilometeres nagysagrendre gondolok).

A másik, hogy valószínűleg így a légtömegmérően sem megy át így a levegő (egy érzékelő a csőben, amibe megy a kábel), ami viszont kell a motor computerének, hogy megfelelően számolja a levegő-üzemanyagbarányt, azaz nem fog megfelelően működni így: sokat ehet, fulladhat, lassulhat, stb.

Meg kell csinálni mindenképp.

2023. dec. 21. 20:37
 3/4 A kérdező kommentje:
Az egyik vege a kasztnihoz csatlakozik es a hutoracson keresztul megy bele a levegobe a masik vege alul vegzodik egy szurobe.
2023. dec. 21. 22:15
 4/4 anonim ***** válasza:
meleg levegőt fog szívni így
2023. dec. 22. 13:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!