Legolcsóbban fenntartható autó max. 1 millióig?
Figyelt kérdés
Városi és hegyekbeli használatra, szóval kéne bele egy kis kraft is. Megbízhatóság is fontos.2023. dec. 20. 17:58
1/18 anonim válasza:
Yaris. Bár hegyen nem az igazi. De olcsó fenntartani és megbízható
2/18 anonim válasza:
Ford Focus?
Igaz, én 1,3 millióért vettem az enyémet de ebbe csak 120 ezer kilóméter volt és nagyon megkímélt állapotú. Ha most elakarnám adni 1 millió körül adnám el szerintem. Városba és hegyekbe is tökéletes. Nem lomha egyáltalán de nyilván nem is egy versenyautó.
Költeni eddig csak olajcserékre költöttem 4 év alatt. Semmi egyéb baja nincs.
3/18 anonim válasza:
Vasaló swift az 1.5-ös motorral.
5/18 anonim válasza:
Citroen Berlingo 90 lovas 2.0 HDI motorral.
6/18 anonim válasza:
Lupo/Arosa 1.7 SDI, Polo/Fabia/Ibiza 1.9 SDI. Dízel és van köbcenti, plusz rövid váltó, hegyen nagyon könnyű közlekedni vele.
7/18 anonim válasza:
Láttam 1.9sdi fabiat gyorsulni. Egyenesben egy ezres swift lenyomja. Nyomatékban viszont nem lesz hiány az tuti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!