Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Legolcsóbban megvehető,...

Legolcsóbban megvehető, fenntartható autó?

Figyelt kérdés
Első autónak szeretném. Melyik a legolcsóbban megvehető és fenntartható autó? Mennyi pénz kell hozzá?
2023. ápr. 14. 20:09
 1/5 anonim ***** válasza:
50%
2003-as vagy régebbi Suzuki Swift. Amíg el nem rohad, megy, fillérekből javítható.
2023. ápr. 14. 20:10
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

500 ezer forint kell egy "normális" autó megvételéhez ami nem csaka következő müszaki vizsgáig fog menni és nincs teljesen elporladva.

Amit az #1 ír az ma már nem igaz a 2003 előtti swift generáció tagjai mára szinte egytől egyig porrá vannak sajnos rohadva.

De az írány jó

Éna helyedben egy suzuki alto, suzuki wagonR, esetleg egy suzuki ignis-t vennék

Ne vegyél nagyon olcsó bontószökevényt mert vagyráköltöd a gatyádat is, vagy ah nincs rá pénzed egyszerüen gyorsana bontóban fogja végezni.

A lényeg hogy ne rohadjon, valami benzines kisautót vegyél

Ha nem csíped a suzukit akkor válassz más márkát, de maradj a kis benzines autó kategóriánál.

2023. ápr. 14. 20:19
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
Trabant 601 vagy Lada. Fillérekért lehet kapni, magadnak is megtudod szerelni, ráadásul megbánulnak vele az utcán :D
2023. ápr. 14. 20:20
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

Barmi, amin felemelve nincs horror rozsda, nem karacsonyfa a műszerfal es egeszséges hangja van, valtó-kuplung rendben.

En bevennem a körbe a Puntókat, C Corsakat, Corollakat, F Astrakat mondjuk a teljesség igénye nélkül.

2023. ápr. 14. 20:49
 5/5 anonim ***** válasza:

Benzines Cliók, nem rohadnak, keveset eszik, és azé ócsó, mert francia. :)

Valamiért itthon utálják a francia autókat. Velük együtt engem is, mert én meg azokat hajtom.

A dupla ennyiért kapható németeknél sokkal jobbak.

Nekem pont van egy eladó 1.2-es benzines clióm, ha érdekel.

250-ért a tied, másfél év műszakival, mindent kicseréltem rajta, ami fontos.

5 literrel elmászkálsz vele.

2023. ápr. 15. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!