Mennyire büntetnek nálunk a ledes világításért ?
Adott egy 2014-es jelenleg is "modern" külsővel rendelkező autó, aminél a nappali menetfényt / távolságit és a tompított + helyzetjelzőket ledesítettem. Olvasgattam, hogy műszakin értelemszerűen nem megy át, arra érdemes visszacserélni, de ténylegesen a rendőr szólhat ilyenért ? Hogyan bizonyítja, hogy az autó nem gyári ledes, miközben az ilyen korú autóknál már réges rég led / xenon volt szerelve (felszereltség miatt ebbe csak halogén került) ?
Az szembeötlő, ha egy első generációs Focusba szerelnek be ilyet, de újabb autóknál jobban hihető szerintem.
Forgalmi elvétellel díjazzák a helyszínen és viheted haza trailerrel az autót jó pénzért.
Aztán utána viheted szigorított vizsgára ahol mindenbe belekötnek.
Szóval rohadtul nem éri meg leddel szarakodni.
EZt ha tudnád hogy amit te kókányolsz az egyáltalán semmire nem jó.
Csak ha a hozzád hasonlónak el mondod akkor az aztán " hűde király " lesz.
Műszaki analfabéta vagy ezért.
a rendőrt nem érdekli, ha jó helyen van a nappali menetfény, és nem vakít. Az enyém hat éve lett felszerelve, a vizsgabizos csak a helyes felszarelést nézte. Nem szólt.
A rendes gyári tompítotthoz ne nyúlj, abból csak baj lehet.
7. Na látod pont ezért vagy műszaki analfabéta és kókányolsz ezerrel.
Teljesen máshogy van a komplett lámpa kiképzése és nem oda vetíti a fénysugarat mint amit gyárilag a számító géppel megalkottak.
Biztos hogy nem látsz jobban .
" Na látod pont ezért vagy műszaki analfabéta "
" Biztos hogy nem látsz jobban "
Igazából ezzel a két mondatoddal saját magad alatt dőlt össze a kártyavár. A projektoros lámpákban az ég világon semmi nem vakít, egy helyzetjelzőben meg végképp. Mindkettő esztétikusabb és modernebb külsőt ad egy autónak, nem beszélve róla, hogy erősebb a fénye, jobban látni vele, ezek tények, kipróbált dolgok, számos példát tudok hozni neked. Te valamit keversz a régi foncsoros lámpákkal, ahol más a fénytörés stb...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!