Ukrajnai autóalkatrészpiac működik még?
Figyelt kérdés
A magyar határhoz, Záhonyhoz közeli piacra gondolok.2023. dec. 20. 08:23
1/27 anonim válasza:
Nem tudom biztosra de szerintem igen, kárpátalján majdnem ugyanúgy megy tovább az élet, biztosan vannak beszerzés nehézségek de megy.
2/27 A kérdező kommentje:
Nekem biztos válasz kéne. És nem Kárpátalján ez a helymeghatározás nekem kevés. Nekem az a piac kellene, ahol mi voltunk már kint alkatrészért 3× is eddig régebben. Határtól nincs órára autóval.
2023. dec. 20. 10:59
3/27 anonim válasza:
Hányszor kérdezed meg ugyan ezt? A stílusod lerí, ezer közül felismerlek.
Írd le pontosan koordináta szerint, vagy pontos helység szerint, hogy hol van ahol voltatok! És válaszolok, mert járok ki többre is, heti szinten!
4/27 A kérdező kommentje:
Sajnos nem tudom így. 3 éve voltunk kint legutoljára.
2023. dec. 21. 18:58
5/27 A kérdező kommentje:
Működik még?
jan. 8. 19:35
8/27 anonim válasza:
Ha nem tudod hol voltál (hova vitt apu) nem mindegy működik-e? Úgyse tudsz odamenni többet XD
9/27 A kérdező kommentje:
Nem mind1. Miért ne tudnék?
jan. 16. 17:28
10/27 anonim válasza:
#9: Nehéz mondatot írtam le tényleg, volt benne zárójeles rész is. Ha azt sem tudod hol az a piac, hogyan mennél oda újra?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!