Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ebben mi a logika? Drága...

Ebben mi a logika? Drága autók és tankolás?

Figyelt kérdés

Nem csak hazai de néha külföldi videós tesztek alatt is sokszor látom kommentekben, hogy drága sport és luxusautóknál jönnek azzal, hogy hát mennyit fogyaszt meg mennyire drága szervizelni, és hogy kinek kellene ez így...

Most komolyan az ilyen emberek addig nem jutnak el logikában, hogy aki meg tud venni egy forintban számolva 30-40+ milliós autót, azt valószínűleg nem fogja érdekelni, hogy nem 6 litert hanem 16-ot fogyaszt vagy hogy épp egy gumicsere egy misi és hasonlók?

2023. dec. 18. 21:24
1 2
 11/13 MGéza ***** válasza:

Példa: Kollégám első autónak Alfa 147-et vett mert jól néz ki, nem kommersz tucatautó, kényelmes, olasz, vagány. Viszont amit tudta eladta mert rájött, hogy 12l alá nem lehet vinni a fogyasztását.

Nem azoknak kell tehát a tájékoztatás akik megtehetik hogy megvegyék, mert a 40 millás járgánynak a százszorosa van a bankban... Valamit te nagyon félreértesz.

2023. dec. 19. 08:18
 12/13 anonim ***** válasza:
#9 én sem magamra értettem természetesen mindent, csak próbáltam összesíteni :) Mustang volt amire külön emlékszem, hogy több kolléga panaszkodott, dízelhez szokva bosszantó volt a gyakori tankolás.
2023. dec. 19. 09:10
 13/13 anonim ***** válasza:
53%
Nem Te vagy a legélesebb kés a fiókban, ugye...?
2023. dec. 19. 16:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!