Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Jobban gyorsul az autóm az új...

Jobban gyorsul az autóm az új rádiótól, ez lehetséges?

Figyelt kérdés
Volt egy öregebb fejegységem, amit lecseréltem újra. Hihetetlen, de jobban gyorsul az autóm ettől. De tényleg. Észrevehető a különbség. Fogjátok sokan a fejeteket, én sem akarom ezt elhinni. Nem halucinálok, minden nap vezetem az autóm, és nem történt motornál semmilyen változtatás. Egyébként egy 1.9-es SDI-ről van szó. Nem trollkodok, magyarázatot keresek erre az esetre.

2023. dec. 18. 20:37
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:

Ma már nem tesztelem le, de holnap szívesen jövök fejleményekkel / ha megoldatlan marad én csinálok felvételt is. Egyébként tényleg van mégegy dolog, amit ha beírok ide tuti mégnagyobb felháborodást keltene. A rádióm / az autóm (még magam sem tudom eldönteni, hogy a motorháztér felől jön ez a halk hang vagy a rádióból.) fütyülésre emlékeztető hangot bocsájt ki, ha be van kapcsolva és elér az autóm bizonyos fordulatszámot.

Biztosan találunk valami racionális megoldást erre.

2023. dec. 18. 23:11
 12/23 anonim ***** válasza:
0%
Az a hiba, hogy unatkozol, ugyanis összehoztál egy lehetetlen sületlenséget, és próbálod hülyének nézni az embereket, mert még ha totálra is le van terhelve a generátor azt se fogod észrevenni menettulajdonságokban, nemhogy azt, hogy a rádió csere miatt pár wattal más lesz a felvett teljesítmény.
2023. dec. 18. 23:11
 13/23 A kérdező kommentje:
Okés, holnap csinálok videót.
2023. dec. 18. 23:13
 14/23 anonim ***** válasza:
:D Csak nem az éjszakai versenyzős, de börtönbe került stb sztoris gyerek tért vissza, annak volt mindig ez a szövege. :D Na de hagylak én, ez most tényleg elég gyenguszra sikerült. :) Na jó éjt.
2023. dec. 18. 23:17
 15/23 anonim ***** válasza:

Ehhez elég megmérni a régi rádió áramfelvételét.

De amúgy ha túl nagy áramot vett volna fel, akkor a biztosíték ment volna ki. Hacsak nem volt barkácsolva.

16/23 A kérdező kommentje:
Okés. Akkor hanyagoljuk egyelőre ezt a rádiós dolgot. Tegyük fel, hogy egy ökörség, és a tudatlanságom köti ezt az eseményt a rádióhoz. A levegőfilter le lett még szedve, majd újra felhelyezve, mivel az akkumulátoromra lett kötve egy subwoofer. Lehetséges hogy nem kapott a motor eddig elég levegőt, aztán most ahogy újra feltettük, több levegőt kap a dízel kocsi, és ez játszhat közzé?
 17/23 A kérdező kommentje:
15-ös: van biztosíték a rádión, subwooferen, és az összekötő kábelen is.
2023. dec. 18. 23:18
 18/23 A kérdező kommentje:
A levegőfiltert azért távolítottuk el, mivel hozzá akartunk férni az akkumulátorhoz, és az útban volt, mielőtt valaki ebbe is belekötne.
2023. dec. 18. 23:19
 19/23 anonim ***** válasza:

Akkor lehet, hogy eddig falsot szívott a légszűrőháznál és most ez megszűnt.

A légszűrő nincs eldugulva?

2023. dec. 18. 23:32
 20/23 A kérdező kommentje:
Majd holnap meglesem, de így visszagondolva, igen, lehet ez lesz a kulcs a megoldáshoz. Mondjuk még a dugulást megnézem. Egyébként teljesen gyári légszűrőről van szó.
2023. dec. 18. 23:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!