Jobban gyorsul az autóm az új rádiótól, ez lehetséges?
Figyelt kérdés
Volt egy öregebb fejegységem, amit lecseréltem újra. Hihetetlen, de jobban gyorsul az autóm ettől. De tényleg. Észrevehető a különbség. Fogjátok sokan a fejeteket, én sem akarom ezt elhinni. Nem halucinálok, minden nap vezetem az autóm, és nem történt motornál semmilyen változtatás. Egyébként egy 1.9-es SDI-ről van szó. Nem trollkodok, magyarázatot keresek erre az esetre.2023. dec. 18. 20:37
1/23 A kérdező kommentje:
És plusz dolog, ha kikötöm a rádiót, akkor ugyan olyan mint eddig. Amint bekötöm jobban húz a kocsi....
2023. dec. 18. 20:38
3/23 A kérdező kommentje:
Magyarázatot keresek
2023. dec. 18. 20:49
4/23 anonim válasza:
Védesd le mint liszencet és drágán áruld.
6/23 anonim válasza:
Az a amgyarázat, hogy unatkozol így este.
7/23 anonim válasza:
Ha nagyon ki akarnék találni valamit, akkor azt mondanám, hogy a régi zárlatos volt és letethelte a generatort.
8/23 A kérdező kommentje:
Köszi utolsó <3
Megpróbálom mégegyszer, hogy kikötöm, aztán úgy... Ha valóban ez okozza, akkor hidat verek. Ismétlem, nem troll a kérdés.
2023. dec. 18. 22:40
9/23 anonim válasza:
Persze tudjuk hogy nem az. Kár hogy a trolloktól is csak ennyi telik már.
10/23 A kérdező kommentje:
Jó, valóban, troll kérdésnek tűnik, de nem vagyok autószerelő, sem az elektronikához nem értek. Valóban lehetséges, hogy tévedek, de szeretnék erre a kérdésekre olyan válaszokat kapni, melyek megválaszolhatják a jelenséget. Én is csak arra tudok gondolni, hogy a régi rádióm sok feszültséget vett le, ezáltal a motor nem kapott annyit vagy nem tudom....
Légyszíves kerüljük már ezeket a troll válaszokat, valóban szeretnék rájönni a hibára.
2023. dec. 18. 23:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!