Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kereskedésből autót venni...

Kereskedésből autót venni mennyire veszélyes?

Figyelt kérdés

Sziasztok. 6-7 millió között akarok venni Mercedest. Ugyebár 10+ éves kocsiról van szó. Tegyük fel minden rendben van vele, nem ugrik szét alattad stb stb..

A fizum mondhatni nagyon is jó 800k +/- 50k

Nincs sok kiadásom, azon gondolkoztam, hogyha van egy remek autó akkor letörleszteném.

Fiatal vagyok és mint tudjuk a fiatalok nagyon türelmetlenek köztük én is. Nem tudnám nézni azt, hogy gyűjtöm gyűjtöm a pénzt miközben meg is tudnám venni, igaz törlesztőre. 2 opció van: a banki hitel, illetve a kereskedésben lévő törlesztés. Melyik a jobb és miért?

Szerintetek ez hülye ötlet ilyen fizetés mellett ez vagy belevághatok?

Ilyen drága autóm még nem volt, régebbi Mercim van ami kb 1.5m ér.

Elnézést kérek azoktol akik már benne vannak az ilyen témában, de én ebben tudatlam vagyok. Köszönöm

22 F

2023. dec. 18. 14:08
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Igazolni a bankszámla kivonatokkal tudnám, illetve a szerződéssel.
2023. dec. 18. 21:02
 12/17 anonim ***** válasza:
0%
#10: Nehogy azt hidd, hogy egy 10+ éves lefingott valamiben jobban fogod érezni magad, mint egy új Skoda-ban. Nyilván pártatlanul vizsgálva, nem a logo mögé bújtatott farokhosszabbítás szintjén vizsgálva a tényeket
2023. dec. 19. 07:28
 13/17 anonim ***** válasza:
0%

10

Jól van semmi baj, fiatal vagy még, majd rájössz mikor 2 Misi lesz a mergaban a motor felújítása, az extrák sorba doglenek meg benne és még a márkaszerviz sem fogja vállalni a cserét vagy olyan áron, hogy kiesik a szemed 🙂

Aztán lesz egy kotlad,aminek csörög zörög a futóműve, mert gazdasági totálkár a felújítása... Akkor majd rájössz mennyivel jobb egy olyan autóban ülni amit újonnan vagy fiatalon megengedhetsz magadnak.

2023. dec. 19. 07:46
 14/17 anonim ***** válasza:
24%

Ez a majd felujitom és készen lesz egy fain kocsim - ezt millióan mondják onigazolaskent de elárulom,SOHA SENKI nem teszi ezt meg. Egy autót telibe felújítani MINDIG többe kerül, mint venni egyet amit nem kell felújítani. Így marad az, hogy mindig mindenki csak azt csinálja meg ami már leromlott vagy jó úton van afféle.

Hidd el az a jó érzés, amikor beulsz a 40e-t futott 3 éves skodaba és biztosan tudod, hogy a kiscsajjal az anyóson le fogsz érni a balcsira, ne adj isten az Adriára. Nem pedig a budaörsi pihenőnél kell autómentőt hívni a 12 éves csuda mergahoz.

2023. dec. 19. 07:51
 15/17 A kérdező kommentje:

Jaja szerintem is :) bohócok

Mikor az én 20 éves szar mercim 1 év alatt elvitt 40x pozsonyba meg vissza egyszer se pusztult le. Kemény 20k km csak ez a táv

Az újjabb merci meg biztos lerobbana ott ahol mondod xd

Látom nagyon meglettetek sértve ezzel a skodás dologgal. Egyik haveromnak van 3as octavia. Kb 4 millio ment rá 1 év alatt, csak a skoda.. jha nem, még szemétdombra se való. Az újjakrol meg ne is beszéljünk, lassan annyiba kerűl mint egy prémium autó csak prémium nélkül.

2023. dec. 19. 10:04
 16/17 anonim ***** válasza:
63%

A 3as Octavia egy 12 éves autó, pont olyan amit te akarsz venni...

De semmi gond, veszel amit akarsz, csak azt nem értem hogy 22 évesen ekkora elettapasztalattal ilyen kiforrott véleményed van akkor minek kérdezel? Hajrá, csapassad!

2023. dec. 19. 11:44
 17/17 A kérdező kommentje:

8 éves kocsija van, azért az nem annyira öreg szerintem.

Nem is értem, hogy kerültünk az autókhoz ennél a témánál.

Teljesen más volt a kérdés, csak sikerült belevinnem egy skoda megszólalást.

2023. dec. 19. 12:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!