Akiknek rosszabb vagy régebbi autója van, milyen szemmel nézik a jobb / fiatalabb autót bitorlókat?
Az ember a fiatalabb.
Az auto az ujabb!
Az én autóm nem rossz(sőt jó),csak régi.Nem érdekel ki milyen autóval jár,mert egyáltalán nem biztos,hogy az övé,lehet kölcsön,lízingelt,céges,hitelre vett,bérautó,stb.,és nem lehet tudni,hogy milyen az illető anyagi háttere a magánéletében.Azt tudom,hogy nekem van egy budai szép lakásom,a gyerekemnek össze tudtam hozni saját lakást,hincs egy fillér hitelem,vagy tartozásom,úgyhogy én a külsőségekből nem ítélek.
Több kérdésnél is már leírtam a közelmúltban(ha valaki ráismer),van egy rokonom,egy öreg,rossz állapotú tragaccsal jár ami kb.max.200 erzet ér,de kb. 500 millió vagyona van saját ingatlanban,és azt mondja,ezekre a rossz utakra,meg közlekedési morálhoz jó ez a régi kocsi.
Ameddig nem jön a s.ggemben, meg nem szórakozik velem az úton, és betartja a KRESZ-t, addig halál nem érdekel, miben ül.
Általában nem a kisautó tulajdonosok a frusztráltak, hanem a drágábban ülők akarják feltétlenül érezteti pl a suzukisokkal, twingósokkal azt, hogy minek vannak az utakon?
Nem egy bejegyzést láttam már cikkek alatt, amikor valami pökhendi f.sz írta, amikor emelkednek az üzemanyag-árak, hogy végre, legalább eltűnnek a thalia-sok az utakról...
Ha a sok nagyarcú, pökhendi bunkó nem provokálná az embereket, nem lenne baj velük.
"honnan a tökömből volt ennek ennyi pénze?"
legalábbis ha fiatal a sofőr és új a kocsi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!